november 2011

12 dager!

Har ikke så mye å blogge om. Men kan jo fortelle at vi bare har 4 dager igjen på skolen før det blir eksamen. digg. Det er heldigvis hjemmeeksamen, så det blir ikke så stress. Det er bare 12 dager til jeg skal hjem også! Glediiiings.

I morgen skal vi jobbe med en fremføring vi har på onsdag, og så blir det helg. Det skal bli godt. Pluss at det er julebord i helgen. Det blir kjempeeeeee gøøøøøyalt!!!

 

de siste dagene

Sitter å slapper av i sofaen, noe jeg egentlig har gjort i de siste dagene. Har ikke vært på skolen denne uken, men i morgen skal jeg. Vi har ikke hatt noe spesielt, såå har vært hjemme å studert istedet... om det bare hadde vært sant. lolsi.I helgen  var vi som sagt på bursdagsfest hos karoline! Det var en morsom kveld, men lui ble litt for full så hun måtte nok avslutte kvelden litt tidligere enn oss ande. haaah! Neste helg blir det julebord med klassen, det blir helt sikkert koselig og gøy! Gleder meg jeg.

Har foresten fått høre praksisplassene, og jeg skal være her i hammerfest. Er glad for det, for da slipper jeg å dra noen andre steder. Therese, Lui og Ragnhild skal til kirkenes, sååå jeg får leiligheten for meg selv. Blir kanskje litt ensomt å må være her uten mine nermeste venner, men det skal nok gå bra. Jeg får bare bruke tiden godt på å lese!

 

videoblogg!!!

HaLLa.
vi stikker snart på bursdagsfest hos karoline, hun blir 23 år den 22. november :-) blir sikkert kjempe kos. nå skal jeg og lui smoke litt vannpipe. haha, blir digg. siden terry og barbro er så sykt treige må vi finne på noe slik at tiden går fremover....  sakte, men sikkert!!

 

Over og ut.

Sitter på skolen og jobber med en gruppeoppgave. Det er ikke et enkelt stoff vi jobber med nå, nemmelig nyrene og urinveiene. Det er sykt mye, og veldig innviklet for min del. Skal ha fremføring på torsdag, og kan ikke si at jeg gleder meg. 


grøss..

Et lite pluss er at vi er snart ferdig, og det er bra. Så nå gjenstår bare øving. Over til et litt annet tema.. Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem nå!! Er bare litt over 2 uker til jeg skal hjem. GLEDER MEG! 

Skal kose meg i juleferien for å si det sånn! Men for mye kos blir det ikke, for vi har hjemmeeksamen til 16. desember. Ikke nok med det så har vi anatomieksamen 5. januar, å det er syyyykt mye å sette seg inn i, så lurer på hvordan dette skal gå.. Får bare krysse fingrene.

tips

Har ikke blogget på en stund, fordi jeg ikke har noe å blogge om rett å slett. Så kom med tips da? hehe. 

Jeg og lui tenker å lage en awsome videoblogg, men da må dere som sagt komme med tips! Hva jeg mener med dere vet jeg ikke helt, fordi det er jo ikke mange som er inne på denne bloggen. lol. 

Idag har jeg ikke gjort en dritt, bare sett på film, spist godis og taco! Har også støvsuget litt da. Nå sitter jeg å ser på skal vi danse. Heier på Atle jeg. Hvem heier du på? 


 har btw stripet håret...
Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits