oktober 2011

Tips til videoblogg?

Nå sitter jeg på skolen og jobber med en gruppeoppgave sammen med Louise og Marit. Vi har kommet ganske godt i gang, så jeg håper vi blir ferdig idag. Har ikke blogget på en stund nå, siden mitt super gode mobiltbrebånd er brukt opp for lenge siden. haha. Det er skikkelig treigt nå til en opplysning. Ikveld blir det halloweenfest på ON. Så det blir nok gøy. Kostymet mitt er ikke akkurat så veldig spennende. Skal være djevel. Kjøpte bare noen horn på nille til 25 kr sååå! Skal legge ut bilder fra kvelden senere når jeg har fått tilbake nettet.

Jeg og Louise skal også lage en ny videoblogg om noen har lyst til det.. Så tips till hva vi kan videoblogge om? Kom med forslag!!

Slapp

Hei bloggverden! 

Har ikke oppdatert på noen dager nå, eller det er vel ikke så lenge siden. Har hatt en fin dag idag btw, om du lurte altså. Jeg og Louise har laget jegergryte eller hva det nå heter. Det var goooodt! Nå sitter jeg å slapper av, er sinnsykt trøtt egentlig, men må bare holde meg våken for å se BB. Skal visst være ganske "skummelt" idag. 

I morgen er vi heldigvis ferdig tidlig på skolen, så jeg gleder meg sykt til å ta helg. Da skal jeg bare slappe av og kose meg. Må sikkert lese litt og da. gørr.

Og forresten så savner jeg denne lekkerbisken her. FRIDA <3
videoblogg, dagen idag

Dagen vår, pluss litt mer da.

Videoblogg seff

Gjør deg klar for videoblogg med Hege og Louise!
  

New..

Har i det siste kjøpt meg litt nytt. Så tenkte å blogge om det da, siden jeg kjeder meg sånn. Det er fra forskjellige butikker som, cm jeans, h&m, økonomi sko og cubus. 1. Bluse fra cm jeans
2. Enkel genser fra h&m, kjeeempe god. Den er fin med en hals til. 
3. Blazer og smykke fra cubus.
4. Bukser fra cubus. 
5. Sko fra økonomisko.
6. En søt blazer fra cubus.

igår= +o(

Herregud, for en elendig form jeg var i igår! Det var sykt fælt. Vi var som sagt ute på fredag, og det var jo utrolig gøøy!! Har egentlig ikke gjort noe igår, og tviler på at jeg kommer til å gjøre noe fornuftig idag heller. Har vasket klær idag da, det er vel det eneste jeg har gjort. 


meg og louiseeeh!

Og jeg må bare si at jeg gleder meg som en tulling til onsdag..... for da kommer det endelig en etterlengtet episode av pretty little liars! Det blir sykt bra, og jeg tipper den er sykt spennende også!!!!! 

Partiii

Spist egg og bacon, godt det ja. Har også lest om øyet og øret idag, føler jeg har vært skikkelig produktiv. Nå gleder jeg meg til å dra på bursdagsparty til louise og sophie:-) Blir sikkert gøøøøyalt! Klar for en dram assssså. Ellers så har jeg ikke gjort en dritt idag, bortsett fra å vært på butikken. For et spennende liv jeg har...... 

Normann Andersen

Nå har frida og pappa reist hjem :-( ikke gøy i det hele tatt! Men det er bare 1 måned, 2 uker og 5 dager til jeg skal hjem nå da, og da skal jeg være hjemme i over en måned. Gud som jeg gleder meg. Jeg har hatt det kjempe fint mens de var her på besøk. Vi har vært på kino 2 ganger, shoppet, spist på resturant 2 ganger, handlet ting til leiligheten osv. Kjempe kos.Nå sitter jeg å hører på Normann Andersen. Digger den sangen altså, en sang vi hørt på når vi var små. haha. Sagen har jo et godt poeng! 

Hør den her: Finn Kalvik ? Normann Andersen 

"Ha tru på at framtida smile mot mæ hver dag" :-))

Er forresten akkurat ferdig med å lese om søvn og hvile. Ble serrisøt trøtt av det. Og enda mer trøtt ble jeg når jeg tenkte på at jeg har drit mange flere kapitler å lese. Så oh my gosh.

Alta

Hey!

Nå har endelig frida og pappa kommet på besøk. De hadde med noen klær til meg, tvbenk og stuebord. Så nå er det blitt veldig fint i leiligheten. 

Idag var vi i alta. Det var super koselig. Kjøpte meg masse nytt, og fikk nye sko av pappa. + sengetrekk og laken! haha. Det trengte jeg virkelig, pluss at de er av flanell, sengetrekket altså. Det er kjempe mykt og godt så gleder meg til å sove i det! I går var vi på kino å så abduction. Den var drit bra, så anbefaler alle å se den. Imorgen skal vi se babycall, håper den er bra. Har du sett noen av de filmene? 

 

Det SNØR!

Herlighet, idag snødde det! Merker at det begynner å bli vinter. Kulden stikker og biter i kroppen, så det er iallefall noe på gang her oppe i finnmarka! haha. Tror dette kommer til å bli den kaldeste vinteren jeg har opplevd. Hammerfest ligger jo nerme havet, eller i en liten bukt om jeg skal si det slik. Så det kommer nok til å bli mye vind, det skal man ikke se bort i fra. Tror kanskje jeg kommer til å fryse ihjel. Her er et bilde fra vinduskarmen min. Dette er vel mer haggel. Men her er det ikke spørsmål om det er snø eller ikke.. iiik. 


Nå sitter jeg å venter på at pappa og frida skal komme. Har handlet inn brus og pizza, så vi skal kose oss ikveld! Gleder meg til de kommer!!! Har også vasket og ryddet i leiligheten, så nå er alt klart for å få besøk.

Ha en fin kveld folkens! 
Hva skal dere ikveld?  

Planer

Åh, så godt at vi ikke skal på skolen i morgen. Jeg var sykt trøtt idag, og jeg er sikker på at imorgen skal jeg bare sove helt til jeg våkner av meg selv. Noe jeg egentlig gjør hele tiden når jeg ikke skal på skolen! I morgen har jeg planer om å rydde og vaske til jeg får besøk av pappa og  Frida! Ååh, som jeg gleder meg! Det blir så utrolig koselig. Skal også prøve å få lest litt også. Mangler jo tross alt å lese om bevegelsessapparatet som er på 70 sider, og om respirasjon! 

hey hey

aaaand, hello!! 

På skolen i dag hadde vi dem. rom! Var faktisk veldig morsomt, selvom jeg følte meg som en dust i sykepleieruniformen min. Greide å bestille en størrelse for stor. Skjønner ikke hvorfor, siden jeg hadde tatt mål og alt! Ser ut som en boms i klærne for å si det sånn. Men men. I allefall på dem. rom så ble vi lært opp i å reie opp senger, ikke det at jeg ikke kunne det fra før av altså. Men det er jo spessiele måter i å gjøre alt på. Vi lærte også å rense og desinfisere sår osv. Viktig å ikke ta på det som er sterilt. Men det er kanskje ikke så interessant. Nok om det.Nå sitter jeg og Louise godt plantet i sofaen og ser på big brother. Skikkelig digg. Har vært på bursdagsselskap hos Therese idag. Hun har blitt 20 år! Så grattis!! Godt med kaker og brus var det iallefall. 

Sjokkis

HEIA!

Har ikke gjort så mye i de site dagene, som vanlig. Det er faktisk ikke så utrolig mye som skjer her oppe i hammerfest, verdens nordligste by! Har bare chillet, lest anatomi og om eliminasjon som altså er om urin og bajs. Interessant ikke sant? Har i de siste dagene faktisk kjedet meg voldsomt. 

Er det noe du vil at jeg skal blogge om så bloggen skal bli mer spennende å klikke seg innpå? Selvom jeg er ganske spennende i utgangspunktet da!! 

Her kommer et bilde av hva jeg koser meg med akkurat nåå. Freia kvikklunsj melkesjokolade og ikke minst stratos dobbel. Er egentlig ganske mett fordi jeg og Louise har spist amerikansk gryte! Er virkelig til å anbefale! 
Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits