september 2011

Svar på spørsmålsrunden

Her kommer svar på spørsmålsrunden! 


1. Hva liker du best med deg selv?
Det jeg liker best med meg selv er at jeg er en glad og for det meste en positiv person! 

2.Hvilke blogger leser du?
Jeg leser de bloggene med et hjerte bak!


3. 
Hva er de tre tingene i livet som irriterer deg mest?
Det er egentlig ikke noe spessielt, men om jeg må velge noe så er det at jeg har allergi, eksem og er sykt ukonsentrert til tider. Sliter faktisk noen ganger om å få konsentrert meg til ting! haha. 

4. Hvordan sminke bruker du?

1. Denne kosten bruker jeg til å påføre rouge fra mac.
2.  Denne kosten bruker jeg til å påføre foundation fra bareMinerals. Den er fra blivakker og fra merket la-tweez.
3. Denne kosten bruker jeg til å påføre pudder fra Max Factor. Den er fra h&m. 4. Dette er egentlig en øyenskygge fra Model co, men jeg bruker den på øyenbrynene. Den gir en fin farge som også ser mye mer naturlig ut enn en øyenbrynsblyant, synes jeg da.

5. For å påføre fargen til øyenbrynene bruker jeg en øyenbrynskost fra H&M, som jeg er utrolig fornøyd med.
 6.  Når jeg har påført foundation fra bareMinerals bruker jeg pudder fra max factor for å få en finere glød i huden.
7. Etterpå bruker jeg en blusher fra h&m
8. For å få litt farge i kinnene bruker jeg en rouge fra mac.  9. På øyenvippene bruker jeg denne vippetangen fra cubus. Den er utrolig bra!
10. Mascaraen jeg bruker er fra MayBelline, bruker den akkurat nå. Men har også brukt mange andre fra loreal, maxfactor osv. Men denne er jeg veldig fornøyd med.11. Foundationen jeg bruker nå er fra bareMinerals og den er jeg superfornøyd med. Den gir et fint og glatt resultat, og er veldig luftig på huden, så det ser derfor veldig naturlig ut. Jeg har den i fargen medium beige. 
 

 

6. Favoritt sjanger når det gjelds film?
Det kommer ann på, men jeg liker helst å se litt spennende filmer i sjangeren action, thriller og skrekk osv. Men liker også å se komedier.
 

7. Favoritt film?
Det må nok bli Salt eller Orphan!  
 

8. Beste sangen atm?
Det er mange, men jeg digger bounce! Blir så glad av den! 
 

9. Yndlingsmaten din?
Taco og pizza! 
 

10. Hva ser du frem til? 
Ser veldig frem  til å få besøk av pappa og Frida neste søndag! Gleder meg. Og så ser jeg veldig frem til juleferien og sommerferien selvfølgelig.


11. Hva savner du fra skogn?
Savner familien  og venner. 
 

12. 1 ting du helst vil glemme?
Vet ikke jeg, sikkert noen flaue ting jeg har gjort. Men de har jeg sikkert allerede fortrengt! haha. 
 

13. 1 godt minne?
Det er flere det, men ferier jeg har vært på er alltid gode minner for min del. 
 

 
 

15. Noe du aldri vil glemme?
Dåpen vi hadde på skolen, var sykt morsomt.
 

16. Favoritt snus?
Det er nok nick and johnny strong white! Digg liksooom!
 

Jepp, det var det. Håper du fikk svar på det du lurte på.!

Koser meg!

Sitter i sofaen å koser meg med ritz med krydderost og druer på. Kjempe digg. Ser også på vil du bli millionær, noe jeg har gjort ofte i den siste tiden. Har hatt nettstudie idag, så har ikke vært på skolen, helt greit for meg egentlig. Bortsett fra at nettstudie er ganske så kjedelig. Minner om spørsmålsrunden jeg har, så bare fortsett å stille spørsmål! Avslutter den i morgen, så da blir det svar å få :-))

Spørsmålsrunde

Siden jeg er ganske ny på bloggen, er det sikker noe dere lurer på! Derfor kjører jeg igang med en spørsmålsrunde. Så spør ivei! 

Nikita

Hei!

Har ikke gjort det store idag egentlig, bare slappet av! Har også sett på første episode av nikita, sesong 2. For dere som ikke ser den serien anbefaler jeg å begynne å se den! Det er en action serie og det er mye spenning, drama, kjærlighet og vennskap som settes på prøve i denne serien. Den er etter min mening veldig bra! Senere idag skal jeg til Therese, sammen med Ragnhild, Louise og Silje. Vi skal spise pizza, se idol reprise, spille monopol og rett og slett bare kose oss. Har forresten blitt helt hekta på å spille monopol. Blir tredje dagen vi spiller det nå. Ha en fin kveld!

Planer for resten av dagen?

De siste dagene..

Har jeg hatt undervisning i førstehjelp på skolen! Det har egentlig vært veldig gøy. Vi har hatt øvelser på skolen og med politi, brannvesen og ambulanse. På sist nevnte ble vi plassert på forskjellige plasser og fikk ulike roller. På den gruppen jeg kom på skulle vi spille død. Andre og tredje klasse hadde også øvelse så det var de som skulle redde oss. Vi var omord på en ferje der ulykken hadde skjedd og de kom for å "redde" oss. Det har vært noen lærerike dager og jeg føler jeg har lært mye innenfor førstehjelp iallefalll. 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits