juni 2012

bildedryss - sund

Hildegunn, meg og Frida


Hytta til tanta og onkelen min. Var så heldige å fikk låne den, så her holdt vi til.


Et veldig vakkert sted spør du meg! 
Hva synes du om bildene? 

happy day

Dette har vært en super dag så langt! Jeg har hatt min første vakt på jobb, noe som gikk veldig bra! Har fått et fint inntrykk, og jeg tror det kommer til å gå bra! Søsteren min Frida har også hatt en døds bra dag vil jeg si. Hun har nemmelig bestått teorien til bil! Er så glad på hennes vegne, og hun klarte den på første forsøk til og med. Det er ikke værst! Så nå er det bare oppkjøringen som mangler, og den går nok helt sikkert supert! 


Flink jente ja! haha

Nå skal jeg fortsette med å slipe sengen til Frida, haha. Skal se den nyeste episoden av Pretty little liars som er ferdig nedlastet. Can't wait! 
Ha en fin dag videre :)

trondheim

Sykt godt å være hjemme igjen! Har slappa av helt i de siste dagene. Men har også vært en tur på Sund, som er hytten vi har i nord norge. Nermere sagt en time unna bodø. Var der sammen med søsteren min Frida og søskenbarnet mitt Hildegunn. Det er kjempe fint der, og vi hadde det veldig koselig på turen!
Over til dagens aktiviteter. Har vært i trondheim idag. Var på solsiden til tannlegen som holder til der, skal nemmelig fikse på en tann! haha, gruvde jo meg sykt mye til å dra dit, men det gikk veldig bra! Var bare en liten sjekk for å se hva som måtte gjøres osv. Etter jeg ble ferdig der dro jeg og mamma for å shoppe litt. Fikk kjøpt meg noen topper og et par shortser, ble veldig fornøyd med det. Var faktisk 50 % på utvalgte klær på bik bok også! yeey!


Ellers idag har jeg bare koset meg med min lille kattepus Oda! Senere ikveld kommer Line på besøk, og i morgen er det min første dag på jobb! Blir spennende! 
Hva har du gjort idag?
 

Home sweet home

Nå har jeg kommet meg hjem til skogn. Flyet landet på værnes i 4 tiden på torsdag. Er veldig godt å ha kommet seg hjem. Igår dro jeg, Frida, Ida og Line en tur til Sverige. Handlet litt snus og drikke. haha, så nå har vi et lite lager til sommeren! Regner med det blir noen fester i løpet av sommeren så. 
Har forresten fått denne sangen helt på hjernen! Blir god stemning av å høre på den!  
 Tycks?

Ellers idag har jeg ikke lagt noen spesielle planer. Tenker å møte søskenbarnet mitt Hildegunn, og kanskje dra ut en tur i kveld.
Hva er dine planer for dagen? 

endelig!!

Ferdig med eksamen! Er så utrolig glad for at jeg endelig er ferdig med den! Får bare håpe på at besvarelsene mine var gode nok! Nå sitter jeg å chiller i sofaen, og skal snart begynne å pakke. Drar hjem på sommerferie imorgen, gleder meg sykt. Skal bli så godt å se igjen alle og bare slappe av. Enda bedre å tenke på at jeg er ferdig med mitt første år på sykepleien! 


Ikveld skal jeg på peppes pizza sammen med klassen. Kommer sikkert til å bli koselig!

Hva har du gjort idag?  

lesing

Driver fortsatt å leser til eksamen, og idag er det den siste dagen med lesing.. Forhåpentligvis! Sitter på skolen sammen med Ragnhild, Martin og Martin. Vi terper på gamle eksamener og prøver å få litt kunnskap inn i hodet. Dagen i dag blir å gå til å lese mest mulig, så får vi håpe på en ståkarakter! 
Nå skal jeg fortsette å lese, så får vi håpe på at det går som smurt på eksamen! 
Hva skal dere idag?school

Sitter nå på skolen sammen med Ragnhild! Vi prøver å lese til eksamen, noe som ikke går så forferdelig bra.. Vi er litt ukonsentrerte, og finner fort på noe annet vi kan gjøre eller snakke om. Men har faktisk fått lest litt da. Nå har vi en liten pause som går i å spise baguett og nøtter. Kjenner det på meg at jeg er sykt ukonsentrert, og bare vil ta sommerferie.. Tror jeg kan snakke for Ragnhild også. 

Men vi får bare prøve så godt vi kan å få gjort noe her. Ellers har jeg ikke gjort det store. Vi så litt varg veum igår, tror vi så 4 filmer eller noe. Hadde faktisk bare sett en av de, så har flere igjen jeg må se.
Har du sett noen av filmene, og hva synes du om de? 
Ha en fin dag! :)
 

Foster the peopleDette en skikkelig digg remix! Veldig bra, og jeg blir i veldig godt humør av den :-)
Hva synes du? 

leseleselese

Sitter fortsatt hos Therese. Hadde det veldig hyggelig på kvelden i går! Vi skjærte opp masse frukt og dyppet det i sjokolade, noe som var veldig godt! Var faktisk første gang jeg smakte det, og det blir ikke den siste gangen! Vi så også en film, the town. Den var bra! Nå sitter vi på hver vår pc å chiller. Skal nok lese litt mer snart, før vi skal lage oss middag! Gleder meg veldig til jeg skal dra hjem på sommerfere, det er jo bare 4 dager til. Tiden blir vel å gå fort får jeg håpe! 


Chilliiiiiin!

Ellers idag har jeg ikke de store planene, må vel bare lese som en gal frem til onsdag! yeey!
Ha en fin dag! Hva er dine planer for dagen?  

eksamen..

Hei!

Sitter hjemme hos Therese nå, skal være her hele helgen. Vi leser til eksamen, noe som er gørr kjedelig.. Det er så sykt mye å sette seg inn i, og man kan fort bli forvirret.. Akkurat nå følte jeg for å ta en pause (nok en gang).. Har faktisk hatt det litt hyggelig oppi all den lesingen og da.. Har spist pizza og senere ikveld skal vi skjære opp litt frukt og dyppe i smeltet sjokolade.. Naaamiis! :-) Dagene går for det meste med på å lese til eksamen, siden vi har den på onsdag.. Torsdag drar jeg hjem på sommerferie! Skal bli så sykt digg! Men har ikke helt klart å gledet meg enda, siden jeg har eksamen i sykdomslære og farmakologi hengende over skuldrene.. Menmen, det er jo brae 5 dager til jeg vender nesa hjemover til Skogn, så skal ikke klage!

Her sitter jeg vettu, litt lei og forvirret! Må vel begynne å lese litt videre! 
Hva er dine planer for kvelden?

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits