mai 2012

27.05.2012

Nå har jeg ikke blogget på evigheter jo! Så det er kanskje på tide med et innlegg! Kan jo fortelle at jeg har vært hjemme en tur siden sist jeg blogget. Nå sitter jeg i sofaen å chiller med musikk. Skal straks ut for å gå en tur med Barbro! Blir godt med litt frisk luft. Været her i Hammerfest suger for tiden, så solen kan man se langt etter. På en annen måte er det vel kanskje like så greit..  Må jo sitte inne å lese til eksamen uansett så! 





Bloggeeees!


 

krøller



tycks? 

07.05.2012

Hei!

Endelig er det en solfull dag her i hammerfest. Har nemmelig hatt masse snø i den site tiden, men nå ser det ut som været er på bedringens vei! Uansett hvordan været blir fremover spiller det egentlig ingen rolle for meg, skal jo hjem den 13. mai uansett :-D Gleder meg!! Idag har jeg ikke hatt mye å gjøre. Har studiedag idag, så har lest om sykdommer i nyrene og urinveiene. Vet ikke helt hva jeg skal finne på idag, som alle andre dager.. Skal iallefall se den nyeste episoden av frustrerte fruer!



Ha en fin dag da :-)

i like this song..

no, i love this song!

tuuur

YES! Jeg skal hjem til 17. mai! Er bare så utrolig glad for det. Kommer til å bli veldig bra. Reiser den 13. og kommer tilbake til hammerfest den 22. mai. Får bare lese som en tulling i tiden fremover, for det er vel ikke det som frister mest når jeg er hjemme. Men tror det skal gå bra, må jo lese uansett såå!



Planene for dagen er å gå en tur med Barbro og Louise nå om noen få strakser. Senere ikveld skal vi se paradise hotel, noe vi gjør hver kveld. haha.

Ha en fin dag videre :-)

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits