april 2012

30.04.2012

Har hatt en super helg! Har slappet av og vært ute på byen. På lørdag feiret vi som sagt bursdagen til Barbro, noe som var veldig gøy. Ble mange drinker og drikkeleker. Hadde det iallefall supert på vors. Tror jubelanten hadde det gøy også, det så iallefall slik ut! Gårsdagen gikk til å slappe av og se på tv. Birgitte og Barbro kom en tur hit da, og vi lagde taco. Det var jo... godt. Hadde ikke tacokrydder så det smakte egentlig ingenting.. 
Nå skal jeg bare slappe av og prøve å lese litt. haha

- Hva har du gjort i helgen?

Back

Har ikke blogget på hundre år nå. Det er ingen spesiell grunn til det egentlig. Kan jo fortelle at på tiden som har gått har jeg vært hjemme en tur til påske, og sikkert gjort mye som jeg ikke kommer på nå. Var gøy å dra hjem en tur iallefall. Nå derimot er det full gang med eksamenslesing! Eksamen er nemmelig den 13. juni, så det er mye å sette fingrene i. Sitter nå sammen med Louise på skolen. Vi leser så det griner etter, og ikke minst noterer. Måtte bare ha en pause nå, har så vondt i hånden etter all skrivingen. 


Til helgen skal Barbiiiis feire bursdagen sin. Tror det kommer til å bli morsomt. Et av utestedene her som har vært stengt siden jul eller noe har nemmelig åpnet igjen! Noe som er veldig bra, for det var det beste utestedet! Så nå er det bare å glede seg til helgen.

Ha en fin dag da! :-)

 

 

påskevær

Dagen i dag har gått til litt frisk luft. Kjempe fint vær ute idag! Hadde en fin tur på fjellet sammen med mamma og frida. Vi gikk en tur på ski, og det var jo nydelig vær ute. Kjempe digg. Kan innrømme at jeg ble litt tung i pusten, så formen er vel ikke helt på topp. Haha, men jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å trene fremover. Uansett, har hatt en veldig fin påske så langt, og tror de siste dagene kommer til å bli minst like bra! 


Meg og mamma :-))

Igår var jeg forresten på kino sammen med line. Vi så American pie reunion. Den var veldig morsom, så jeg anbefaler alle å se den! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før det blir full fres i morgen, forhåpentligvis.

Ha en fin påske alle sammen :-) 

update

Hei!

I helgen var jeg på fest hos Karen. Noe som var kjempe gøy. Møtte mange kjente fjes på byen, og det var jo selvfølgelig morsomt. På søndag feiret jeg min 20 årsdag, Fridas 18 årsdag og pappa sin 45 årsdag, noe som var koselig. Ble masse kaker og fine gaver!

I går dro jeg, Frida og Karen til Trondheim en tur. Vi hadde en koselig tur, og jeg shoppet en god del. Det var drit gøy å kunne gå innom masse butikker som jeg liker og finne masse fine ting. I Hammerfest er det nemmelig veldig få butikker, og man finner sjeldent noe som er skikkelig fint. Følte jeg fant en go del stæææsj igår, for å si det slik. Så jeg er veldig fornøyd med mine innkjøp.

Idag skal jeg lese litt sykdomslære og dra en tur til Line. Blir nok gøy! :-)

Ha en fin dag:-)
Hva skal dere idag da?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits