mars 2012

Åre

Hei!

Har hatt en veldig fin dag idag. Jeg og Line har vært i Åre. Handelet litt godteri, snus og drikke! Det var en fin tur, selvom det snødde litt mye over fjellet. Var litt vanskelig å se veien til tider, men vi kom oss trygt fram.

Ikveld skal jeg bare slappe av sammen med min søster Frida. Vi har spist taco sammen med pappa og Bessa (farmor). Kjempe koselig. Nå skal jeg bare slappe av fremfor tvn, og se en bra film. Digg!

Hva skal du ikveld? 

home sweet home

Endelig hjemme! Kom hjem igår ettermiddag, reisen gikk kjempe bra. Så det er ingenting å si på det. Har ikke ord for hvor godt det var å se igjen noen av de her hjemme. Har jo ikke rukket å møtt alle sammen enda, men igår var jeg hos Karen. Det var veldig koselig. Vi spiste pizza, hadde litt snakkis og så på paradise hotel. Idag skal jeg til Sverige sammen med Line. Vi skal handle litt snus og drikke. haha. Det blir sikkert en koselig tur. Har iallefall brent en cd med litt musikk som vi kan høre på turen. Tror det kommer til å bli en veldig bra påskeferie for å si det mildt. Har iallefall masse planer på hva jeg skal gjøre mens jeg er hjemme!

Hva skal du idag? 

update

Hei! :-)
På søndag var som sagt jeg og Therese på kino. Vi så filmen the hunger games, og den var utrolig bra. Hadde hørt at den var litt klisje på slutten, og det stemte jo forsåvidt. Personlig synes jeg det var litt søtt da, haha. Filmen var også veldig spennende, så anbefaler deg å se den.

Idag er det siste natten her i hammerfest før jeg drar hjem! Gleder meg noe sykt. De siste dagene har jeg nesten ikke klart å sove en gang for jeg har gledet meg så mye. Har også begynt å pakke for 2 dager siden, sier litt om hvor lite jeg har å gjøre! :-)

Nå begynner timen, så blogges senere!
Ha en fin dag :-))) 

the hunger games

Jeg og Therese holdt på å kjede oss ihjel igår. Hadde ikke noe å gjøre så vi tok bobblebad og slappet av med litt pepsi max. haha. Planene for dagen er å lese litt sykdomslære og dra på kino. Det er sykt mye som skal leses frem til den 13. juni som er dagen vi har eksamen. Så det er bare å henge i. Filmen vi skal se på kino bir the hunger games. Hadde egentlig tenkt å se fuck up, men den gikk ikke idag. Se trailler av filmen HER.

Ha en fin dag :-)

innkjøp

Dagen startet veldig bra. Jeg og Therese lagde oss en god frokost med egg. Etter vi hadde spist ferdig fikset vi oss og dro en tur til byen. Kjøpte noen småting der, og ble veldig fornøyd. Therese kjøpte seg en jakke som hun ble helt forelsket i.. Hadde hun ikke kjøpt den tror jeg det har blitt småsuttring resten av dagen. 


Bikini fra cubus, 79,- per del


Singlett fra cm jeans, 149,-


Øredobber fra cm jeans, 89 ,-


Leppestift fra Loreal, 139,- ?


Therese og jakken hennes. Vero Moda 499,- 

Nå skal vi straks lage oss taco og kose oss resten av kvelden. Har kjøpt inn godis og er klar for en skikkelig laff kveld. haha. Hva skal du i kveld?  Ha en fin dag :-)

striping av hår

Jeg og Therese har spist grøt og litt godis. Kjempe kos! Er også ferdige med å stripe håret nå. Vi ble fornøyde med resultatet begge to. Vi sitter bare å gleder oss til vi skal hjem nå. Er bare 6 dager til vi skal sette oss på flyet med nesa vent hjemover. Gleder meg noe sykt til å se igjen alle hjemme. Gleder meg også veldig til å dra på shopping. Er jo nesten ingen butikker her i hammerfest. haha. Sitter å ser på the voice, noe som er veldig gøy.
Hva gjør du ikveld? 


Den berømte grøten, haha.Ha en fin helg folkens:-)

Helg hos therese

Sitter å chiller hjemme hos Therese nå. Lui dro hjem til drammen tidlig i dag, så i helgen skal jeg være hos Therese. Veldig smart slik at jeg ikke kjeder meg ihjel hjemme i leiligheten. Blir sikkert veldig morsomt, vi har iallefall planene klare. Akkurat nå sitter vi å ser på opptak av the voice siden vi ikke så det forige fredag. Senere idag skal vi lage oss grøt og stripe hår! Blir gøøøøy!Blogges senere!

blodprøver

Hei! Har ikke blogget på en stund nå, har drit dårlig nett fortiden. I skrivende stund er jeg hjemme hos Therese. Vi har spist en god middag som mormoren og morfaren hennes hadde laget til oss. Kjempe godt! På skolen idag tok vi blodprøver på hverandre. Det var veldig gøy egentlig, men fikk litt "vondt" i armen etterpå, men det gikk fort over! Traff også Lui sin blodåre på første forsøk! hah, så stolt vettu.Tok noen veldig fine bilder isted, haha.

I morgen drar forresten Lui hjem igjen, så da blir jeg alene i 5 dager. Men regner med at jeg kommer til å være en del hos Therese. Iallefall i helgen. Vi har store planer om å kose oss gløgg ihjel.

 

gårsdagen

Hadde en super bursdagsfeiring igår. God drikke og gode venner! Kvelden var veldig vellykket etter min mening. Nå sitter jeg hos Therese sammen med Barbro, Lui, Ragnhild og Silje. Vi skal lage oss kyllingfile og chips. Blir nok veldig godt.


Lui, Barbro, Karoline og meg.

 

Barbro, Therese og Karoline :-)

Barbro, meg og Karoline.

Ha en fin lørdagskveld alle sammen :-)

Hos Therese

Sitter hos Therese nå. Slapper godt av å ser på Ronja Røverdatter. Haha, det er faktisk veldig koselig. Har hatt lyst til å se den så mange ganger nå, men det er ingen som har giddet å se den med meg, men idag fikk jeg endelig viljen min. Har også spist taco med raggi, barbiis, therese og lui. Koset oss virkelig. Ikveld skal vi feire bursdagen min hjemme hos meg og lui. Gleder meg kjempe mye. Det blir sikkert drit gøy. Fikk også en søt bursdagsgave av Therese, Ragnhild, Louise og Barbro :-) Og et par sokker av mormoren til Therese. Kjempe koselig :-)

Kan også fortelle at jeg sto på anatomieksamen. Det var så sinnsykt godt! Ble så glad at jeg begynte å grine. haha, kjentes ut som jeg ble 10 kilo lettere. Jeg og lui skal forresten lage en helgevideo :-D Kommer til å bli bra, så det er bare å glede seg til det.

Ha en fin kveld alle sammen :-)

lesehester

Dagen startet med en god frokost. Nemmelig rundstykker med salami! Sitter på skolen med Barbro nå. Vi leser til eksamen som er imorgen idag også. Jeg gruver meg sykt.. Hvis vi ikke klarer det denne gangen så må vi betale for den, pluss at vi må ta den på en annen skole.. Kan jo hende vi må dra til Tromsø eller noe, og det blir veldig dyrt med flybillet osv. Huff. Vi må virkelig klare det allesammen. Uansett, vi er veldig positive og tror vi klarer det. Så mye som vi har lest nå, så må det bare gå vår vei!
leseleselese

Har vært på skolen idag. Kan si at timene gikk sykt sakte.. Sitter her nå også da, men nå sitter jeg og Barbro å leser til eksamen. Har en liten pause nå. Koser oss med bixit og boller. namnam. Vi skal lese til i 5 tiden eller noe, så får vi vel dra hjem. Gleder meg til torsdagen er overstått, og håper så inderlig det går bra med oss på eksamen! Hvis ikke så har vi et stort problem...


chiller max liiiiism.Ha en fin dag!

eksamenslesing..

Heei!
Nå sitter jeg på skolen sammen med Barbro, Ragnhild og Mari. Vi holder på å lese til eksamen, noe som ikke er så veldig gøy. Vi har pugget noen gamle eksamener nå, og det gikk faktisk overraskende bra! Håper alle kommer seg fint igjennom den og står!Vi var også på butikken isted og kjøpte oss noe godt å spise på. Butikkdama sa noe veldig morsomt til Ragnhild. Dette var det som skjedde: 

Ragnhild: Jeg skulle hatt en nesespray!
Kassadamen: Eh, du er klar over at det er 18 årsgrense?
Ragnhild: Ja, det er jeg?
Kassadamen ser på legitimasjonen til Ragnhild å sier: Oi, du er så gammel ja.(22 år) hahahhohohehe, trodde ikke du var så gammel! Er det mange som har spurt deg om legitimasjon eller?  
Ragnhild så dumt på hun å sa bare, ja det er det vel.

Det var sykt lææættis. haha! 

videoblogg - hege og louise

Hei! Nå har endelig Louise kommet tilbake, og det er sykt bra! Nå har jeg ingen bekymringer om at jeg kommer til å kjede meg ihjel alene iallefall! Vi har laget en liten videoblogg. Check it out!
 

Videoblogg - svar på spørsmål

Her er videobloggen fra spørsmålsrunden! 

bestilling

Nå har jeg akkurat spist en god frokost, og er klar for å starte dagen. Planene for idag er å rydde og vaske litt i leiligheten til Louise kommer hjem igjen i morgen :-D Jeg gleder meg! Skal også lese litt til eksamen og pante noen flasker. haha, høres ut som en lame dag, og det blir det nok også.
 

Har også bestillt meg noe fra h&m. Ble et par tskjorter til sommeren. Har en i fra før, og jeg digger den. Men desverre så har den krympet litt i vask, så nå er den ikke så fin. Tenkte derfor at det var fint med noen nye i forskjellige farger :-D Slik ser de ut. Bestillte også en hvit en.

Hva skal du idag? :-)

chill

Ble helt sykt godteriiisyk isted, så måtte bare dra ned på butikken å kjøpe meg en center og en pose salt sild! naam sier jeg bare! I morgen er det også siste dag ute i praksis for denne gang. Skal bli litt godt å begynne på skolen igjen. Det beste er jo at da er det desto nermere hjemreise :-D Gleder meg sykt.


Snaaart kommer svarene på spm. runden altså! Nå skal jeg bare kose meg med godisen og se på the vampire diaries :-)) Ha en fin kveld!

stikker å trener

Skal snart dra opp til skolen for å trene med Karoline! Tror det blir bra. Har seriøst ikke trent på år og dag, så det skal bli godt å få rørt litt på flesket. Må jo prøve å få til en ok kropp til sommeren vettu :-) 


Her sitter jeg klar med treningsklærne på ;-) 
Svarene på spm. runden kommer også, jeg må bare lage en ny video! haha.
Hva skal dere idag?

on my way out

Sitter å rå super sammen med Silje nå! Skal ut ikveld sammen med henne. Koselig med et lite vors hjemme i leiligheten min. Vet ikke helt hvor vi skal etterpå, men blir nok en eller annen plass her i keewle hammerfest!

 


Snakkes i morgen! Da kommer svarene på spørsmålsrunden.. Rakk ikke å redigere videoen idag..
Hva skal dere ikveld?

spørsmålsrunde

Sitter å chiller i sofaen nå. Skal straks sette meg ned for å lese litt. Har ikke store planene for kvelden, men tenker å dra ut en tur med Silje. Hva skal dere ikveld? Dere må spørre flere spørsmål til spørsmålsrunden, tenker å svare på den ikveld! Dere finner spørsmålsrunden HER! 

Ha en fin dag :-) 

explore


Tooodays inspiration! 
Tycks?

tgif

Har akkurat kommet meg hjem nå. Sitter godt plantet i sofaen og hører på litt musikk. Veldig godt å tenke på at det er helg nå, så skal slappe av i helgen og prøve å lese litt til eksamen. Får se hvordan det går ;-) 


Hører btw mye på denne sangen for tiden! Skikkelig glad sang! Hva synes du om den? 

Fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden btw :-))

spørsmålsrunde

Hei!
Ser ut som jeg har fått et par nye lesere i det siste, så tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Dere får bare fyre løs, og spørre om hva dere vil! Svarene får dere om noen dager. Spør i vei da vel :-)
bloogges!
 

omg

Herregud, skal ta opp anatomi eksamen siden den gikk skikkelig rævva sist gang. Problemet er bare at jeg ikke klarer å lese! Er det muulig... Kommer bare på masse andre ting jeg kan gjøre isdedet for å lese.. For eksempel å rydde??, vaske, se tv, høre på musikk osv. Hvordan i all verden skal dette gå...? 

Meg for øyeblikket, helt uten motivasjon..
Tanken på at det er 5 bøker jeg skal lese, og at man ikke har
peiling på hva man får av spørsmål gjør det ikke akkurat bedre. 
Finfin dag... :):):)
 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits