februar 2012

1 måned

Har akkurat dusjet og sett på hos martin! Det er faktisk veldig morsomt, og jeg sitter å ler for meg selv. Har vært i praksis i dag også, og nå er det bare 4 vakter igjen til jeg er ferdig med praksisen. Blir litt godt å begynne på skolen igjen, og ikke minst å se igjen vennene mine som har vært i kirkenes! 
Idag er det også en måned til jeg og Therese skal hjem til Levanger. Gleder meg noe sykt! Skal bli godt å se igjen alle som er hjemme, og ta en chill påskeferie!

Kjøpte forresten define tørr shampoo idag for å se om den funket. Det gjorde den faktisk. Den var veldig bra og jeg anbefaler den :) Det er en tørr shampoo og den absorberer fettet i håret slik at det ser nyvasket ut! Veldig smart om man ikke har tid til å vaske håret eller noe. Den lukter også veldig godt.Har du prøvd denne?

konsert med samsaya

Som sagt så var jeg, Karoline og Silje på konsert med Samsaya igår! Det var bare så utrolig gøy! Før vi dro ut koste jeg, Karoline og Inger Marie oss med taco, kjempe godt! Senere på kvelden kom Silje og 2 venner av henne. Vi vorset litt før vi dro ut. Konserten var kjempe bra! Fikk til og med bli med opp på scenen, haha. Hun sang også bursdagssang til meg :D Litt sent, men bedre sent en aldri :D 

Meg og Karoline på vorset :-)
i kveld

Skal jeg spise noe godt sammen med Karoline, Silje og Inger Marie! Etterpå skal jeg, Silje og Karoline ut på byen. Vi skal på konsert med samsaya. Blir sikkert kjempe gøy. Nå skal jeg bare finne ut hva jeg skal ha på meg, før de straks kommer! Hva skal dere gjøre ikveld da?  


Ha en fin kveld alle sammen!

byen

Stikker snart på senteret med Karoline. Skal shoppe litt idag tenkte jeg! Og ikke minst skal jeg kjøpe min første og absolutt ikke den siste vodkaen i mitt liv! haha, for imorgen blir det feezt!Blogger innkjøpene senere :-)

idag

Igår var det solfest på praksisstedet. Jeg og Ana var fruktmestre og lagde noen fine fat med frukt. Det synes vi selv iallefall. Vi konkluderte med at vi fikk veldig lyst til å dra til syden! Det var iallefall en fin fest og en vellykket dag!Ana og 2 av de 11 fruktfatene. :)


Jeg så ut som en komplett idiot, så måtte nesten sensurere litt her!


Vårt mesterverk! haha.

Har også vært på praksis idag, og det gikk kjempe bra. Nå er det endelig helg, og det passer meg utmerket. Kjenner jeg er sliten etter denne uken altså. Imorgen skal jeg bare slappe av og lese litt anatomi. Skal også dra en tur på senteret tror jeg, får se hva dagen bringer! Helgen kommer iallefall til å bli kjempe gøy. Jeg, Karoline og Silje skal på konsert. Gleder meg!

Hva har dere gjort idag da? 

pretty little liars, hvem er -A?

Nå har jeg akkurat fikset meg og er klar for å dra på praksis i 3 tiden. Får ikke gjort så mye idag siden jeg skal dit, og vakten varer til klokken 22.00. Håper jeg får gå litt før så jeg rekker bussen hjem! Har forresten sett nyeste episode av pretty little liars idag. Det er bare så sykt spennende, og jeg gleder meg allerede til neste episode som vanlig... Følger du med på pretty little liars, og hvem tror du er -A? Jeg håper vi får vite det snart.


 

Denne sangen er forresten drit bra! Du bør høre den :-) 

krøller

Kjedet meg noe sykt idag, så tenkte jeg skulle krølle håret! Bare for å ha noe å gjøre. Det eneste jeg har gjort idag er å ha vært på butikken å kjøpt en pære til lampen min, sendt løshåret til louise i posten og kjøpt en kopp for å ha mascara og sminkekoster i! haha. Litt av en dag gitt.


Hva synes du?

todays inspiration
bilder// weheartit
Inspirerte noen av disse bildene deg?
gårsdagen

Hadde en super koselig kveld i går sammen med Karoline! Vi koste oss med bali kyllinggryte, potetgull og brus! Vi så også filmen shark night. Den var ganske bra, så det var en vellykket kveld. Har ingen spesielle planer for dagen annet enn å chille på sofaen å se på tv. 
 
Her er traileren på filmen vi så:-) 

Hva er dine planer for dagen?

inspirasjon
bilder//weheartit

bloglovin

Følg meg på bloglovin! Trykk her!


 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3093151/hegsy?claim=5dc6c7y533z">Follow my blog with Bloglovin</a>

pakke i posten, yey

heej, bloggen!
Har fått pakker i posten idag, og gjett om jeg ble glad :-D Den ene pakken var bursdagsgave fra mamma og Frida, og den andre var skoene som jeg bestillte for akkurat en måned siden. De passet ypperlig, men lurer på om de kanskje er fake? jaja, samme det egentlig, de var jo fine :-) 


Fra mamma fikk jeg en chill bukse, tøffler og en t-skjorte, viva la juicy parfyme som lukter sykt godt og 1000 kr :-))


Fra Frida fikk jeg denne digge genseren! Ble kjempe glad!


Her er skoene, freshe og klare for bruk!

Akkurat nå sitter jeg å chiller og hører på musikk. Har vært i praksis idag også, og er temmelig sliten. Meen, for min del så er det helg nå! Sykt godt. Har ikke noen planer for helgen, men noe får jeg vel finne på!
Hva er dine planer for helgen? 

 

 

nytt design

Hva synes du om det nye designet på bloggen min? Har vært i praksis idag også. Har bare en dagvakt i morgen, så er det sannelig helg igjen! Synes tiden går så utrolig fort. Er faktisk bare 5 uker og 4 dager til jeg skal hjem igjen, og hvis tiden fortsetter i dette tempoet går det sikkert kjempe fort :-D Har ikke gjort så mye idag bortsett fra å gommmmmle i meg godis. Ble så sykt godtesyk idag, så måtte bare dra på butikken å kjøpe meg litt snacks! Når det blir litt mildere vær skal jeg seriøst begynne å trene litt. 

Har forresten dilla på denne sangen fortiden, haha! Den er jo faktisk veldig bra! 

Hva synes du?

gårsdagen

Kvelden i går var faktisk koselig. Jeg Karoline og typen hennes Martin var ute en tur i går! Jeg hadde et lite vors sammen med Karen på skype! haha, det var faktisk gøy. Gikk jo fort å drikke en flaske vin, så dro jeg ned til redrum for å møte Karoline og Martin. Det var som sagt en koselig kveld!


min eneste venn på vorset. hahah lol.


Jeg og Karoline kjøpte oss billett til samsaya. haha, hun kommer utrolig nok til hammerfest! 
Har ingen planer for dagen, skal vel bare sitte i sofaen og se på tv. yey. Hva skal du idag?

kjedsomhet

Kommer vel ikke som noe sjokk om jeg sier at jeg har kjedet meg idag. Jeg tror jeg kjeder meg 90% i løpet av en dag...................... Har laget meg taco og sett på nikita nå da, men noe annet har jeg ikke gjort. Ordet ensomt er vel riktig å bruke om dagene. Savner Louise, Therese, Ragnhild og Barbro jeg :-( Nesten så jeg har nedtelling til de kommer tilbake fra kirkenes... 

Snuppan mine! mangler Ragnhild da, haha. Hun var fotograf på dette bildet!!
 
Men har faktisk gjort noe produktivt idag da! Har nesten gjort ferdig oppgaven vi har i forbindelse med praksisen. Så jeg har vært ganske flink synes jeg. Har ikke store planene for kvelden, men tenker kanskje å dra ut med Karoline og typen hennes, så får se hva det blir til :-D 

bursdag

Har egentlig ikke noe å blogge om så det er litt kjipt å blogge. Jeg kunne godt ha blogget hver dag, men det er ikke så interessant å fortelle at jeg bare har sett på tv, gått på butikken eller sittet på pc'n.


webcam bilde sjøøh.

Meen jeg kan jo fortelle at jeg har vært i praksis idag også. Det gikk veldig bra, var der bare i 6 timer idag da, så gikk fort. I går hadde jeg bursdag, og ble 20 år. omg, jeg er jo halvveis til 40 :o Uansett, så var det en fin dag. Jeg Silje og Martin var på peppes (noe som ikke er et sjokk). Det er ikke så mange resturanter her så. Spiste pizza og så fikk jeg is :-D Jeg holdt seriøst på å klikke igår. Det er noen som holder på å bygge eller noe utenfor her, og det er en sinnsykt irriterende lyd!!! Det er en dunke lyd og ekko eller noe. Sykt plagsomt, så jeg måtte høre på drit høy musikk for å overdøve lyden.. lol.

Noe du vil jeg skal blogge om? 

pll

Dagen i dag har vært veldig bra. Har vært i praksis i dag også, og det gikk supert. Jeg og Karoline lagde vaffel, og det var jo bare kjempe kos! Ellers har jeg ikke gjort noe spesiellt idag, har bare rydda og støvsuget i leiligheten. lol. Har selvfølgelig også sett på pretty little liars idag! Tirsdager= pretty little liars day <3 Imorgen har jeg forresten bursdag, og jeg blir 20 år :-D Gleder meg!

Btw, så har jeg bare helt sykt dilla på denne sangen. Har sikkert hørt den 100 gangen i løpet av de siste dagene :-) Blir i skikkelig godt humør av den! 

wants


Kjoler fra nelly.
Ville du hatt noen av dem?

hvilket speilreflekskamera?

Har nettopp spist frokost, og sitter å ser på repriser av hotel cæsar. Har egentlig ingen planer før jeg skal dra på aftenvakt. Dagen igår var faktisk morsom. Silje kom en tur på besøk. Jeg farget håret hennes, og vi drakk noen glass med litt godsaker oppi! haha. 

Jeg tenker å kjøpe meg et speilreflekskamera, men er litt usikker på hvilet jeg skal kjøpe.. Har mest lyst på canon. Er det noen som har erfaring med det, og som vet hvilken modell som er best? Eller kanskje ikke best da, tenker på et i prisen 3 - 4 tusen! Kom med noen tips da vel!

travel uke

Har egentlig hatt mye å gjøre denne uken, så den har jo gått overraskende fort med tanke på at jeg er alene i leiligheten! Gleder meg til Louise og co kommer tilbake fra kirkenes. 

Har vært ute i praksis denne uken, og etter helgen så er det 5 uker igjen. Har til og med vært på nattvakt. Ble sykt trøtt i 4-5 tida, og det føltes ut som viserne på klokka sto stille. Overraskende nok så ble vakta gjennomført med et smil om munnen. Synes det gikk helt greit. 


Meg med uniformen å greier!

nooommis!
Akkurat nå sitter jeg å ser på TV, ser på programmet The voice! Synes det er et morsomt program jeg. Bruker du å se på det? Har også vært på butikken å kjøpt meg litt smågodt og is-te! :-D Snart kommer Silje på besøk, gøy med litt sosialisering! lol.

 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits