januar 2012

helga

Har hatt en utrolig koselig helg! Mamma har som sagt vært på besøk hos meg. Vi har vært på shopping, spist ute, sett film og bare koset oss. Vi var også en tur på nille og kjøpte inn litt nytt stæsj til leiligheten, noe som ble utrolig fint! Hun har desverre dratt hjem nå, så nå er jeg helt alene. Buhuu, så synd på meg. haha. 

Louise og de andre har omsider kommet seg til kirkenes. Det var visst litt av en tur! Båten skulle egentlig gå kl 07.00 om morgenen, men den gikk ikke før 00.00! Snakk om forsinkelse. Så turen deres tok jo en dag lengre. 

Imorgen er det forresten min første dag i praksis. Jeg både gleder og gruver meg, men jeg satser på at det blir bra! Viktig å tenke positivt vettu! 

VIND!

Oh my fucking gad! Idag blåser det seriøst sinnsykt mye. Jeg skulle gå fra huset til Therese og ned til bussplassen, holdt på å blåse av vegen! Det var helt sykt. Pluss at jeg måtte stå i det lille skuret å vente i 5 minutter.. Det er jo egentlig ikke lang tid, men det føltes ut som en evighet i den bitende kulda. Hammerfest er virkelig ikke plassen å være på vinterstid. 

Uansett, mamma kommer på besøk i morgen og jeg gleder meg! Håper bare hun kommer seg hit da, for det er meldt storm imorgen. Stakkars Louise og de andre som skal ta hurtigruten til Kirkenes. Det blir nok litt av en tur som tar hele 15 timer. Får håpe været endrer seg :p

Top 5. tv-serier

1. Pretty little liars

Sykt spennende serie. Jeg elsker den. Serien handler om disse 4 jentene, deres liv og utfordringer. Serien byr på spenning, kjærlighet, drama og mye mer. Kan egentlig ikke beskrive hvor bra den er, må sees!
 

2. Desperate Housewives
 
Sykt bra! Det er jo veldig mange sesonger av denne serien, og det skjønner jeg godt. Her er det både drama, vennskap og kjærlighet. Den er både spennende og utrolig morsom.


3. The lying game
 
Drit spennende serie. Det er en typisk ungdomsserie som har mye å by på. Den handler om 2 tvillinger, som egentlig ikke kjente heverandre fordi de ble skilt som små barn. De  har levd to helt forskjellige liv, men plutselig blir de kjent via internett og bestemmer seg for å møtes. Det blir mange utfordringer for de to jentene under serien. 


4. Nikita
 

Dette er en spennende serie. Nikita handler om hemmelige agenter, kjærlighet og drama. Det er en serie fyllt med action og spenning.  

 

5. Ringer
 

Ringer er en dramaserie som er veldig spennende. Den inneholder mye forskjellig. Denne serien handler også om to tvillinger. Serien er veldig bra.

Ser du noen av seriene? 
 

Nye sko

Hej!

Idag har jeg bestillt meg nye sko! Gleder meg skikkelig til å få de. Det er et par Nike free run. Har tenkt å bruke de når jeg er i praksis. Gode sko å gå i er viktig når man har en lang arbeidsdag. Har også tenkt å bruke de i fritiden da. Slik ser de ut btw:Meen nok om det. Har også vært på skolen idag. Vi har fått en oppgave som vi skal jobbe med denne uken, så er det fremlegg på fredag. 

Ellers idag har jeg og Louise nok en gang vært på peppes pizza. Hadde en god grunn da. Vi feiret nemmelig at vi har fått tilbake hjemmeeksamen med et godt resultat. Vi ble veldig fornøyde begge to, så det måtte jo bare feires.

Yeees, men nå skal jeg se på tv.
Hva har du gjort idag?

 

Gårsdagen

Gårsdagen er gjennomført, og alt i alt var det en fin kveld. Vi var en gjeng hos Silje der vi var på vors først, etterpå dro vi ut på byen. Tidligere på dagen gjorde jeg ikke det store. Det eneste var vel å rydde og vaske litt, og etterpå dro jeg og Louise en tur på sentret. 


Meg, Barbro og Karoline.
 


Meg og Karoline :-)

Idag har jeg ikke gjort en dritt, har bare vært inne i leiligheten for å rottne sakte men sikkert. lol. I morgen er det nok en ny uke, og vi skal holde på med tema døden på skolen. Blir ikke så veldig koselig akkurat det. Får også høre svaret på hjemmeeksamenen som vi har hatt nå før jul. Lurer på hva resultatet blir, så både gruver og gleder meg. 

Men nå skal jeg fortsette med å se på TV. Har ikke noe liv i hammerfest med andre ord..

Videoblogg - dagen idag

video:videoblogg dagen idag

Husket ikke passordet på youtube, så måtte laste den opp her istedet.
Hva synes du? 

dagen i dag

Skoledagen i dag gikk smertefritt. Vi har hatt demonstrasjonsrom hele uken, og skal fortsette med det resten av uka også. Skal jo tross alt ut i praksis snart, så det er greit å få øve på forskjellige ting. For eksempel så fikk vi prøvd ut å sette inn et urinvegskateter. Det var ikke på en person, men en dukke. Så det er jo ikke det samme. Har seriøst vært så sykt trøtt i hele dag, så ikveld blir det tidlig kveld på meg. Min lille depresjon har gått over også, haha.


Har jo som sikkert mange andre laget meg et lite nyttårsforsett. Det er ikke sånn at jeg har det hvert år, men prøver bare å sette meg noen mål for året. Målet i år (som de fleste andre år) er å prøve å trene mer, og spise mer sunn mat. Litt morsomt at jeg leste i dagboken min som er drit gammel, og der sto det også at jeg skulle begynne å trene og spise sunt, og det var fra 2009 eller noe. Det har jo ikke skjedd akkurat, så nå skal det faktisk bli gjort. Har kommet veldig godt i gang da! 

Treningen jeg har gjort foreløpig er å danse zumba, det er virkelig ikke noe for meg! Louise gikk på en skole der hun hadde dans, så hun kan jo faktisk å danse. Jeg derimot suger hardt. Så, planen min er da å begynne å trene sammen med Ragnhild og Therese på treningsstudioet på skoeln. Det er litt mer min greie. 

Jaja, nok babling fra min side. Blogges senere!

Hva har dere gjort i det siste? 

 

En liten depresjon

Sitter å depper fordi anatomieksamen ikke gikk så bra som jeg hadde planlagt. Hadde også gledet meg til å se nyeste episoden av pretty little liars, men den var jo selvfølgelig ikke kommet ut enda.. Åh, er ganske sur akkurat nå, så det eneste som hjelper for meg da er å høre på musikk. Får høre et par sanger slik at jeg blir i litt bedre humør. 


En liten depresjon på gang.
 Men det er jo faktisk ikke verdens undergang, jeg kan jo bare prøve på nytt den 26. januar, enda godt er det. Skal pugge gamle eksamener som en gal!

Har forresten kjøpt meg maroccan oil til håret, og er kjempe fornøyd. Lukter sykt godt! Håret blir også glansfullt og mykt. Til å anbefale altså. Ellers er det ikke det store som har skjedd. Jeg og Louise har flyttet om litt i stuen, kan legge ut bilder i morgen eller noe.

 

lørdagskos

Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld. Therese, Barbro og Ragnhild var på besøk hos meg og Louise. Det var veldig gøy. I korte trekk så spillte vi et morsomt spill der man får en lapp klistret i pannen med et navn på, greia er å prøve å finne ut hvem man er ved å stille spørsmål. Vi spiste også taco og så en film. 

Her er noen bilder fra igår..Har også hatt anatomi eksamen. Vet ikke helt hvordan det gikk, men får håpe det gikk bra.. Selvom jeg vet at det ikke gikk så bra. lols. Nå sitter jeg bare i sofaen og kjeder meg. Det er jo søndag, en dag det ikke er så mye å sette fingrene i. 

Hva har dere gjort i helgen da? 

new day

Har akkurat stått opp, og spist frokost. Skal sette meg ned å prøve å lese litt, vet ikke helt hvordan det går! Louise kom nettopp inn døra, endelig litt selskap her oppe i nord. Vi kommer sikkert til å ha en videoblogg om ikke så alt for lenge. 

Har dere forresten sett den nyeste episoden av pretty little liars? Den kom ut igår, sykt bra. Hvis dere ikke ser denne serien anbefaler jeg på det sterkeste å begynne å se den, for det er bare sykt bra!!Hva skal dere idag?

Tilbake til... gokk

Det var lite gøy å dra tilbake til Hammerfest i går. Hadde det utrolig koselig hjemme.. "Ferien" gikk alt for fort, og om 2 dager er det tilbake på skolen. Har også anatomi eksamen på trordag, og jeg gruver meg noe sinnsykt. Det har ikke fristet å lese da jeg var hjemme, men har skrevet over 40 sider med notater så jeg håper jeg har lært noe!


En av festlighetene i julen :-)

Uansett, turen hit gikk greit, bortsett fra at flyet ikke kunne lande i Hammerfest, så vi måtte lande i Lakselv. Det innebærer en busstur på 2 timer. Ikke nok med det så måtte jeg bære kofferten på 20 kilo og baggen min på 15 kilo hjem til leligheten, ganske langt. Det var syyykt kaldt, og alle drosjene ble opptatt med en gang. 
Nok syting, gleder meg bare til jeg skal hjem neste gang jeg. 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits