Blogg

sykehuspraksis

Heei!
Sykehuspraksisen er i full gang noe som er veldig spennende. Startet praksisen på fredag og jeg begynte med 4 nattvakter. Det har faktisk gått veldig bra og jeg trives godt! Er kjempe fornøyd med kontaktsykepleiern min og praksisstedet! :-)
Idag hadde jeg fri så jeg benyttet dagen til å jobbe med målsetning for praksisen og regnet litt medikament oppgaver. Har nemmelig eksamen i medikament på torsdag, så får håpe det går bra!

18.09.2012

Hejj!Har ikke blogget på en god stund nåå. Det er vel ingen spesiell grunn til det egentlig. Gidder ikke ta en update på alt som har skjedd i sommer osv. Men kan jo si at jeg er tilbake til hammerfest, og da er det greit å oppdatere bloggen litt slik at de som er hjemme kan følge med på hva jeg gjør om dagene. 

Nå sitter jeg på skolen å jobber med en innleveringsoppgave i psykologi og pedagogikk som omhandler traumatiske lidelser. Hittil har det gått helt fint. Forresten så meldte jeg meg inn på et treningsstudio på fredag, og skal trene som en gal fremover. Har allerede vært der 3 ganger, og skal dit idag også. Igår var jeg på gruppetime, step/styrke. Var sykt gøy faktisk, så der skal jeg være med hver mandag iallefall. Men nå skal jeg jobbe litt mer på oppgaven så får vi se om jeg blogger noe mer i de nermeste dagene. haha! 


the weekend

Dette har vært en fin helg! Har hatt fri fra jobben i helga, så jeg tok turen ut på byen. Var på vors til Johanne, sammen med Ingrid Lene og Markus! Noe om var veldig koselig. Vi kosa oss med snacks, prat og noen drinker før vi tok turen videre til byen. Synes det var en morsom kveld jeg! Formen idag er faktisk overraskende fin. Dagen min har gått ut på å se på film, og slappet av. 


Har bare et bilde fra kvelden tilgjengelig. Meg, Johanne og Lene :-)

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og ser på EM faktisk. Har ikke noe bedre å gjøre.. Har ikke fulgt med på det i det hele tatt og er heller ikke spesielt fotball interissert, så bryr meg ikke så veldig mye om hvem som vinner. haha!

Hva har du gjort i helgen?
Ser du på EM? 

bildedryss - sund

Hildegunn, meg og Frida


Hytta til tanta og onkelen min. Var så heldige å fikk låne den, så her holdt vi til.


Et veldig vakkert sted spør du meg! 
Hva synes du om bildene? 

happy day

Dette har vært en super dag så langt! Jeg har hatt min første vakt på jobb, noe som gikk veldig bra! Har fått et fint inntrykk, og jeg tror det kommer til å gå bra! Søsteren min Frida har også hatt en døds bra dag vil jeg si. Hun har nemmelig bestått teorien til bil! Er så glad på hennes vegne, og hun klarte den på første forsøk til og med. Det er ikke værst! Så nå er det bare oppkjøringen som mangler, og den går nok helt sikkert supert! 


Flink jente ja! haha

Nå skal jeg fortsette med å slipe sengen til Frida, haha. Skal se den nyeste episoden av Pretty little liars som er ferdig nedlastet. Can't wait! 
Ha en fin dag videre :)

trondheim

Sykt godt å være hjemme igjen! Har slappa av helt i de siste dagene. Men har også vært en tur på Sund, som er hytten vi har i nord norge. Nermere sagt en time unna bodø. Var der sammen med søsteren min Frida og søskenbarnet mitt Hildegunn. Det er kjempe fint der, og vi hadde det veldig koselig på turen!
Over til dagens aktiviteter. Har vært i trondheim idag. Var på solsiden til tannlegen som holder til der, skal nemmelig fikse på en tann! haha, gruvde jo meg sykt mye til å dra dit, men det gikk veldig bra! Var bare en liten sjekk for å se hva som måtte gjøres osv. Etter jeg ble ferdig der dro jeg og mamma for å shoppe litt. Fikk kjøpt meg noen topper og et par shortser, ble veldig fornøyd med det. Var faktisk 50 % på utvalgte klær på bik bok også! yeey!


Ellers idag har jeg bare koset meg med min lille kattepus Oda! Senere ikveld kommer Line på besøk, og i morgen er det min første dag på jobb! Blir spennende! 
Hva har du gjort idag?
 

Home sweet home

Nå har jeg kommet meg hjem til skogn. Flyet landet på værnes i 4 tiden på torsdag. Er veldig godt å ha kommet seg hjem. Igår dro jeg, Frida, Ida og Line en tur til Sverige. Handlet litt snus og drikke. haha, så nå har vi et lite lager til sommeren! Regner med det blir noen fester i løpet av sommeren så. 
Har forresten fått denne sangen helt på hjernen! Blir god stemning av å høre på den!  
 Tycks?

Ellers idag har jeg ikke lagt noen spesielle planer. Tenker å møte søskenbarnet mitt Hildegunn, og kanskje dra ut en tur i kveld.
Hva er dine planer for dagen? 

endelig!!

Ferdig med eksamen! Er så utrolig glad for at jeg endelig er ferdig med den! Får bare håpe på at besvarelsene mine var gode nok! Nå sitter jeg å chiller i sofaen, og skal snart begynne å pakke. Drar hjem på sommerferie imorgen, gleder meg sykt. Skal bli så godt å se igjen alle og bare slappe av. Enda bedre å tenke på at jeg er ferdig med mitt første år på sykepleien! 


Ikveld skal jeg på peppes pizza sammen med klassen. Kommer sikkert til å bli koselig!

Hva har du gjort idag?  

lesing

Driver fortsatt å leser til eksamen, og idag er det den siste dagen med lesing.. Forhåpentligvis! Sitter på skolen sammen med Ragnhild, Martin og Martin. Vi terper på gamle eksamener og prøver å få litt kunnskap inn i hodet. Dagen i dag blir å gå til å lese mest mulig, så får vi håpe på en ståkarakter! 
Nå skal jeg fortsette å lese, så får vi håpe på at det går som smurt på eksamen! 
Hva skal dere idag?school

Sitter nå på skolen sammen med Ragnhild! Vi prøver å lese til eksamen, noe som ikke går så forferdelig bra.. Vi er litt ukonsentrerte, og finner fort på noe annet vi kan gjøre eller snakke om. Men har faktisk fått lest litt da. Nå har vi en liten pause som går i å spise baguett og nøtter. Kjenner det på meg at jeg er sykt ukonsentrert, og bare vil ta sommerferie.. Tror jeg kan snakke for Ragnhild også. 

Men vi får bare prøve så godt vi kan å få gjort noe her. Ellers har jeg ikke gjort det store. Vi så litt varg veum igår, tror vi så 4 filmer eller noe. Hadde faktisk bare sett en av de, så har flere igjen jeg må se.
Har du sett noen av filmene, og hva synes du om de? 
Ha en fin dag! :)
 

Foster the peopleDette en skikkelig digg remix! Veldig bra, og jeg blir i veldig godt humør av den :-)
Hva synes du? 

leseleselese

Sitter fortsatt hos Therese. Hadde det veldig hyggelig på kvelden i går! Vi skjærte opp masse frukt og dyppet det i sjokolade, noe som var veldig godt! Var faktisk første gang jeg smakte det, og det blir ikke den siste gangen! Vi så også en film, the town. Den var bra! Nå sitter vi på hver vår pc å chiller. Skal nok lese litt mer snart, før vi skal lage oss middag! Gleder meg veldig til jeg skal dra hjem på sommerfere, det er jo bare 4 dager til. Tiden blir vel å gå fort får jeg håpe! 


Chilliiiiiin!

Ellers idag har jeg ikke de store planene, må vel bare lese som en gal frem til onsdag! yeey!
Ha en fin dag! Hva er dine planer for dagen?  

eksamen..

Hei!

Sitter hjemme hos Therese nå, skal være her hele helgen. Vi leser til eksamen, noe som er gørr kjedelig.. Det er så sykt mye å sette seg inn i, og man kan fort bli forvirret.. Akkurat nå følte jeg for å ta en pause (nok en gang).. Har faktisk hatt det litt hyggelig oppi all den lesingen og da.. Har spist pizza og senere ikveld skal vi skjære opp litt frukt og dyppe i smeltet sjokolade.. Naaamiis! :-) Dagene går for det meste med på å lese til eksamen, siden vi har den på onsdag.. Torsdag drar jeg hjem på sommerferie! Skal bli så sykt digg! Men har ikke helt klart å gledet meg enda, siden jeg har eksamen i sykdomslære og farmakologi hengende over skuldrene.. Menmen, det er jo brae 5 dager til jeg vender nesa hjemover til Skogn, så skal ikke klage!

Her sitter jeg vettu, litt lei og forvirret! Må vel begynne å lese litt videre! 
Hva er dine planer for kvelden?

 

27.05.2012

Nå har jeg ikke blogget på evigheter jo! Så det er kanskje på tide med et innlegg! Kan jo fortelle at jeg har vært hjemme en tur siden sist jeg blogget. Nå sitter jeg i sofaen å chiller med musikk. Skal straks ut for å gå en tur med Barbro! Blir godt med litt frisk luft. Været her i Hammerfest suger for tiden, så solen kan man se langt etter. På en annen måte er det vel kanskje like så greit..  Må jo sitte inne å lese til eksamen uansett så! 

Bloggeeees!


 

krøllertycks? 

07.05.2012

Hei!

Endelig er det en solfull dag her i hammerfest. Har nemmelig hatt masse snø i den site tiden, men nå ser det ut som været er på bedringens vei! Uansett hvordan været blir fremover spiller det egentlig ingen rolle for meg, skal jo hjem den 13. mai uansett :-D Gleder meg!! Idag har jeg ikke hatt mye å gjøre. Har studiedag idag, så har lest om sykdommer i nyrene og urinveiene. Vet ikke helt hva jeg skal finne på idag, som alle andre dager.. Skal iallefall se den nyeste episoden av frustrerte fruer!Ha en fin dag da :-)

i like this song..

no, i love this song!

tuuur

YES! Jeg skal hjem til 17. mai! Er bare så utrolig glad for det. Kommer til å bli veldig bra. Reiser den 13. og kommer tilbake til hammerfest den 22. mai. Får bare lese som en tulling i tiden fremover, for det er vel ikke det som frister mest når jeg er hjemme. Men tror det skal gå bra, må jo lese uansett såå!Planene for dagen er å gå en tur med Barbro og Louise nå om noen få strakser. Senere ikveld skal vi se paradise hotel, noe vi gjør hver kveld. haha.

Ha en fin dag videre :-)

30.04.2012

Har hatt en super helg! Har slappet av og vært ute på byen. På lørdag feiret vi som sagt bursdagen til Barbro, noe som var veldig gøy. Ble mange drinker og drikkeleker. Hadde det iallefall supert på vors. Tror jubelanten hadde det gøy også, det så iallefall slik ut! Gårsdagen gikk til å slappe av og se på tv. Birgitte og Barbro kom en tur hit da, og vi lagde taco. Det var jo... godt. Hadde ikke tacokrydder så det smakte egentlig ingenting.. 
Nå skal jeg bare slappe av og prøve å lese litt. haha

- Hva har du gjort i helgen?

Back

Har ikke blogget på hundre år nå. Det er ingen spesiell grunn til det egentlig. Kan jo fortelle at på tiden som har gått har jeg vært hjemme en tur til påske, og sikkert gjort mye som jeg ikke kommer på nå. Var gøy å dra hjem en tur iallefall. Nå derimot er det full gang med eksamenslesing! Eksamen er nemmelig den 13. juni, så det er mye å sette fingrene i. Sitter nå sammen med Louise på skolen. Vi leser så det griner etter, og ikke minst noterer. Måtte bare ha en pause nå, har så vondt i hånden etter all skrivingen. 


Til helgen skal Barbiiiis feire bursdagen sin. Tror det kommer til å bli morsomt. Et av utestedene her som har vært stengt siden jul eller noe har nemmelig åpnet igjen! Noe som er veldig bra, for det var det beste utestedet! Så nå er det bare å glede seg til helgen.

Ha en fin dag da! :-)

 

 

påskevær

Dagen i dag har gått til litt frisk luft. Kjempe fint vær ute idag! Hadde en fin tur på fjellet sammen med mamma og frida. Vi gikk en tur på ski, og det var jo nydelig vær ute. Kjempe digg. Kan innrømme at jeg ble litt tung i pusten, så formen er vel ikke helt på topp. Haha, men jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å trene fremover. Uansett, har hatt en veldig fin påske så langt, og tror de siste dagene kommer til å bli minst like bra! 


Meg og mamma :-))

Igår var jeg forresten på kino sammen med line. Vi så American pie reunion. Den var veldig morsom, så jeg anbefaler alle å se den! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før det blir full fres i morgen, forhåpentligvis.

Ha en fin påske alle sammen :-) 

update

Hei!

I helgen var jeg på fest hos Karen. Noe som var kjempe gøy. Møtte mange kjente fjes på byen, og det var jo selvfølgelig morsomt. På søndag feiret jeg min 20 årsdag, Fridas 18 årsdag og pappa sin 45 årsdag, noe som var koselig. Ble masse kaker og fine gaver!

I går dro jeg, Frida og Karen til Trondheim en tur. Vi hadde en koselig tur, og jeg shoppet en god del. Det var drit gøy å kunne gå innom masse butikker som jeg liker og finne masse fine ting. I Hammerfest er det nemmelig veldig få butikker, og man finner sjeldent noe som er skikkelig fint. Følte jeg fant en go del stæææsj igår, for å si det slik. Så jeg er veldig fornøyd med mine innkjøp.

Idag skal jeg lese litt sykdomslære og dra en tur til Line. Blir nok gøy! :-)

Ha en fin dag:-)
Hva skal dere idag da?

Åre

Hei!

Har hatt en veldig fin dag idag. Jeg og Line har vært i Åre. Handelet litt godteri, snus og drikke! Det var en fin tur, selvom det snødde litt mye over fjellet. Var litt vanskelig å se veien til tider, men vi kom oss trygt fram.

Ikveld skal jeg bare slappe av sammen med min søster Frida. Vi har spist taco sammen med pappa og Bessa (farmor). Kjempe koselig. Nå skal jeg bare slappe av fremfor tvn, og se en bra film. Digg!

Hva skal du ikveld? 

home sweet home

Endelig hjemme! Kom hjem igår ettermiddag, reisen gikk kjempe bra. Så det er ingenting å si på det. Har ikke ord for hvor godt det var å se igjen noen av de her hjemme. Har jo ikke rukket å møtt alle sammen enda, men igår var jeg hos Karen. Det var veldig koselig. Vi spiste pizza, hadde litt snakkis og så på paradise hotel. Idag skal jeg til Sverige sammen med Line. Vi skal handle litt snus og drikke. haha. Det blir sikkert en koselig tur. Har iallefall brent en cd med litt musikk som vi kan høre på turen. Tror det kommer til å bli en veldig bra påskeferie for å si det mildt. Har iallefall masse planer på hva jeg skal gjøre mens jeg er hjemme!

Hva skal du idag? 

update

Hei! :-)
På søndag var som sagt jeg og Therese på kino. Vi så filmen the hunger games, og den var utrolig bra. Hadde hørt at den var litt klisje på slutten, og det stemte jo forsåvidt. Personlig synes jeg det var litt søtt da, haha. Filmen var også veldig spennende, så anbefaler deg å se den.

Idag er det siste natten her i hammerfest før jeg drar hjem! Gleder meg noe sykt. De siste dagene har jeg nesten ikke klart å sove en gang for jeg har gledet meg så mye. Har også begynt å pakke for 2 dager siden, sier litt om hvor lite jeg har å gjøre! :-)

Nå begynner timen, så blogges senere!
Ha en fin dag :-))) 

the hunger games

Jeg og Therese holdt på å kjede oss ihjel igår. Hadde ikke noe å gjøre så vi tok bobblebad og slappet av med litt pepsi max. haha. Planene for dagen er å lese litt sykdomslære og dra på kino. Det er sykt mye som skal leses frem til den 13. juni som er dagen vi har eksamen. Så det er bare å henge i. Filmen vi skal se på kino bir the hunger games. Hadde egentlig tenkt å se fuck up, men den gikk ikke idag. Se trailler av filmen HER.

Ha en fin dag :-)

innkjøp

Dagen startet veldig bra. Jeg og Therese lagde oss en god frokost med egg. Etter vi hadde spist ferdig fikset vi oss og dro en tur til byen. Kjøpte noen småting der, og ble veldig fornøyd. Therese kjøpte seg en jakke som hun ble helt forelsket i.. Hadde hun ikke kjøpt den tror jeg det har blitt småsuttring resten av dagen. 


Bikini fra cubus, 79,- per del


Singlett fra cm jeans, 149,-


Øredobber fra cm jeans, 89 ,-


Leppestift fra Loreal, 139,- ?


Therese og jakken hennes. Vero Moda 499,- 

Nå skal vi straks lage oss taco og kose oss resten av kvelden. Har kjøpt inn godis og er klar for en skikkelig laff kveld. haha. Hva skal du i kveld?  Ha en fin dag :-)

striping av hår

Jeg og Therese har spist grøt og litt godis. Kjempe kos! Er også ferdige med å stripe håret nå. Vi ble fornøyde med resultatet begge to. Vi sitter bare å gleder oss til vi skal hjem nå. Er bare 6 dager til vi skal sette oss på flyet med nesa vent hjemover. Gleder meg noe sykt til å se igjen alle hjemme. Gleder meg også veldig til å dra på shopping. Er jo nesten ingen butikker her i hammerfest. haha. Sitter å ser på the voice, noe som er veldig gøy.
Hva gjør du ikveld? 


Den berømte grøten, haha.Ha en fin helg folkens:-)

Helg hos therese

Sitter å chiller hjemme hos Therese nå. Lui dro hjem til drammen tidlig i dag, så i helgen skal jeg være hos Therese. Veldig smart slik at jeg ikke kjeder meg ihjel hjemme i leiligheten. Blir sikkert veldig morsomt, vi har iallefall planene klare. Akkurat nå sitter vi å ser på opptak av the voice siden vi ikke så det forige fredag. Senere idag skal vi lage oss grøt og stripe hår! Blir gøøøøy!Blogges senere!

blodprøver

Hei! Har ikke blogget på en stund nå, har drit dårlig nett fortiden. I skrivende stund er jeg hjemme hos Therese. Vi har spist en god middag som mormoren og morfaren hennes hadde laget til oss. Kjempe godt! På skolen idag tok vi blodprøver på hverandre. Det var veldig gøy egentlig, men fikk litt "vondt" i armen etterpå, men det gikk fort over! Traff også Lui sin blodåre på første forsøk! hah, så stolt vettu.Tok noen veldig fine bilder isted, haha.

I morgen drar forresten Lui hjem igjen, så da blir jeg alene i 5 dager. Men regner med at jeg kommer til å være en del hos Therese. Iallefall i helgen. Vi har store planer om å kose oss gløgg ihjel.

 

gårsdagen

Hadde en super bursdagsfeiring igår. God drikke og gode venner! Kvelden var veldig vellykket etter min mening. Nå sitter jeg hos Therese sammen med Barbro, Lui, Ragnhild og Silje. Vi skal lage oss kyllingfile og chips. Blir nok veldig godt.


Lui, Barbro, Karoline og meg.

 

Barbro, Therese og Karoline :-)

Barbro, meg og Karoline.

Ha en fin lørdagskveld alle sammen :-)

Hos Therese

Sitter hos Therese nå. Slapper godt av å ser på Ronja Røverdatter. Haha, det er faktisk veldig koselig. Har hatt lyst til å se den så mange ganger nå, men det er ingen som har giddet å se den med meg, men idag fikk jeg endelig viljen min. Har også spist taco med raggi, barbiis, therese og lui. Koset oss virkelig. Ikveld skal vi feire bursdagen min hjemme hos meg og lui. Gleder meg kjempe mye. Det blir sikkert drit gøy. Fikk også en søt bursdagsgave av Therese, Ragnhild, Louise og Barbro :-) Og et par sokker av mormoren til Therese. Kjempe koselig :-)

Kan også fortelle at jeg sto på anatomieksamen. Det var så sinnsykt godt! Ble så glad at jeg begynte å grine. haha, kjentes ut som jeg ble 10 kilo lettere. Jeg og lui skal forresten lage en helgevideo :-D Kommer til å bli bra, så det er bare å glede seg til det.

Ha en fin kveld alle sammen :-)

lesehester

Dagen startet med en god frokost. Nemmelig rundstykker med salami! Sitter på skolen med Barbro nå. Vi leser til eksamen som er imorgen idag også. Jeg gruver meg sykt.. Hvis vi ikke klarer det denne gangen så må vi betale for den, pluss at vi må ta den på en annen skole.. Kan jo hende vi må dra til Tromsø eller noe, og det blir veldig dyrt med flybillet osv. Huff. Vi må virkelig klare det allesammen. Uansett, vi er veldig positive og tror vi klarer det. Så mye som vi har lest nå, så må det bare gå vår vei!
leseleselese

Har vært på skolen idag. Kan si at timene gikk sykt sakte.. Sitter her nå også da, men nå sitter jeg og Barbro å leser til eksamen. Har en liten pause nå. Koser oss med bixit og boller. namnam. Vi skal lese til i 5 tiden eller noe, så får vi vel dra hjem. Gleder meg til torsdagen er overstått, og håper så inderlig det går bra med oss på eksamen! Hvis ikke så har vi et stort problem...


chiller max liiiiism.Ha en fin dag!

eksamenslesing..

Heei!
Nå sitter jeg på skolen sammen med Barbro, Ragnhild og Mari. Vi holder på å lese til eksamen, noe som ikke er så veldig gøy. Vi har pugget noen gamle eksamener nå, og det gikk faktisk overraskende bra! Håper alle kommer seg fint igjennom den og står!Vi var også på butikken isted og kjøpte oss noe godt å spise på. Butikkdama sa noe veldig morsomt til Ragnhild. Dette var det som skjedde: 

Ragnhild: Jeg skulle hatt en nesespray!
Kassadamen: Eh, du er klar over at det er 18 årsgrense?
Ragnhild: Ja, det er jeg?
Kassadamen ser på legitimasjonen til Ragnhild å sier: Oi, du er så gammel ja.(22 år) hahahhohohehe, trodde ikke du var så gammel! Er det mange som har spurt deg om legitimasjon eller?  
Ragnhild så dumt på hun å sa bare, ja det er det vel.

Det var sykt lææættis. haha! 

videoblogg - hege og louise

Hei! Nå har endelig Louise kommet tilbake, og det er sykt bra! Nå har jeg ingen bekymringer om at jeg kommer til å kjede meg ihjel alene iallefall! Vi har laget en liten videoblogg. Check it out!
 

Videoblogg - svar på spørsmål

Her er videobloggen fra spørsmålsrunden! 

bestilling

Nå har jeg akkurat spist en god frokost, og er klar for å starte dagen. Planene for idag er å rydde og vaske litt i leiligheten til Louise kommer hjem igjen i morgen :-D Jeg gleder meg! Skal også lese litt til eksamen og pante noen flasker. haha, høres ut som en lame dag, og det blir det nok også.
 

Har også bestillt meg noe fra h&m. Ble et par tskjorter til sommeren. Har en i fra før, og jeg digger den. Men desverre så har den krympet litt i vask, så nå er den ikke så fin. Tenkte derfor at det var fint med noen nye i forskjellige farger :-D Slik ser de ut. Bestillte også en hvit en.

Hva skal du idag? :-)

chill

Ble helt sykt godteriiisyk isted, så måtte bare dra ned på butikken å kjøpe meg en center og en pose salt sild! naam sier jeg bare! I morgen er det også siste dag ute i praksis for denne gang. Skal bli litt godt å begynne på skolen igjen. Det beste er jo at da er det desto nermere hjemreise :-D Gleder meg sykt.


Snaaart kommer svarene på spm. runden altså! Nå skal jeg bare kose meg med godisen og se på the vampire diaries :-)) Ha en fin kveld!

stikker å trener

Skal snart dra opp til skolen for å trene med Karoline! Tror det blir bra. Har seriøst ikke trent på år og dag, så det skal bli godt å få rørt litt på flesket. Må jo prøve å få til en ok kropp til sommeren vettu :-) 


Her sitter jeg klar med treningsklærne på ;-) 
Svarene på spm. runden kommer også, jeg må bare lage en ny video! haha.
Hva skal dere idag?

on my way out

Sitter å rå super sammen med Silje nå! Skal ut ikveld sammen med henne. Koselig med et lite vors hjemme i leiligheten min. Vet ikke helt hvor vi skal etterpå, men blir nok en eller annen plass her i keewle hammerfest!

 


Snakkes i morgen! Da kommer svarene på spørsmålsrunden.. Rakk ikke å redigere videoen idag..
Hva skal dere ikveld?

spørsmålsrunde

Sitter å chiller i sofaen nå. Skal straks sette meg ned for å lese litt. Har ikke store planene for kvelden, men tenker å dra ut en tur med Silje. Hva skal dere ikveld? Dere må spørre flere spørsmål til spørsmålsrunden, tenker å svare på den ikveld! Dere finner spørsmålsrunden HER! 

Ha en fin dag :-) 

explore


Tooodays inspiration! 
Tycks?

tgif

Har akkurat kommet meg hjem nå. Sitter godt plantet i sofaen og hører på litt musikk. Veldig godt å tenke på at det er helg nå, så skal slappe av i helgen og prøve å lese litt til eksamen. Får se hvordan det går ;-) 


Hører btw mye på denne sangen for tiden! Skikkelig glad sang! Hva synes du om den? 

Fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden btw :-))

spørsmålsrunde

Hei!
Ser ut som jeg har fått et par nye lesere i det siste, så tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Dere får bare fyre løs, og spørre om hva dere vil! Svarene får dere om noen dager. Spør i vei da vel :-)
bloogges!
 

omg

Herregud, skal ta opp anatomi eksamen siden den gikk skikkelig rævva sist gang. Problemet er bare at jeg ikke klarer å lese! Er det muulig... Kommer bare på masse andre ting jeg kan gjøre isdedet for å lese.. For eksempel å rydde??, vaske, se tv, høre på musikk osv. Hvordan i all verden skal dette gå...? 

Meg for øyeblikket, helt uten motivasjon..
Tanken på at det er 5 bøker jeg skal lese, og at man ikke har
peiling på hva man får av spørsmål gjør det ikke akkurat bedre. 
Finfin dag... :):):)
 

1 måned

Har akkurat dusjet og sett på hos martin! Det er faktisk veldig morsomt, og jeg sitter å ler for meg selv. Har vært i praksis i dag også, og nå er det bare 4 vakter igjen til jeg er ferdig med praksisen. Blir litt godt å begynne på skolen igjen, og ikke minst å se igjen vennene mine som har vært i kirkenes! 
Idag er det også en måned til jeg og Therese skal hjem til Levanger. Gleder meg noe sykt! Skal bli godt å se igjen alle som er hjemme, og ta en chill påskeferie!

Kjøpte forresten define tørr shampoo idag for å se om den funket. Det gjorde den faktisk. Den var veldig bra og jeg anbefaler den :) Det er en tørr shampoo og den absorberer fettet i håret slik at det ser nyvasket ut! Veldig smart om man ikke har tid til å vaske håret eller noe. Den lukter også veldig godt.Har du prøvd denne?

konsert med samsaya

Som sagt så var jeg, Karoline og Silje på konsert med Samsaya igår! Det var bare så utrolig gøy! Før vi dro ut koste jeg, Karoline og Inger Marie oss med taco, kjempe godt! Senere på kvelden kom Silje og 2 venner av henne. Vi vorset litt før vi dro ut. Konserten var kjempe bra! Fikk til og med bli med opp på scenen, haha. Hun sang også bursdagssang til meg :D Litt sent, men bedre sent en aldri :D 

Meg og Karoline på vorset :-)
i kveld

Skal jeg spise noe godt sammen med Karoline, Silje og Inger Marie! Etterpå skal jeg, Silje og Karoline ut på byen. Vi skal på konsert med samsaya. Blir sikkert kjempe gøy. Nå skal jeg bare finne ut hva jeg skal ha på meg, før de straks kommer! Hva skal dere gjøre ikveld da?  


Ha en fin kveld alle sammen!

byen

Stikker snart på senteret med Karoline. Skal shoppe litt idag tenkte jeg! Og ikke minst skal jeg kjøpe min første og absolutt ikke den siste vodkaen i mitt liv! haha, for imorgen blir det feezt!Blogger innkjøpene senere :-)

idag

Igår var det solfest på praksisstedet. Jeg og Ana var fruktmestre og lagde noen fine fat med frukt. Det synes vi selv iallefall. Vi konkluderte med at vi fikk veldig lyst til å dra til syden! Det var iallefall en fin fest og en vellykket dag!Ana og 2 av de 11 fruktfatene. :)


Jeg så ut som en komplett idiot, så måtte nesten sensurere litt her!


Vårt mesterverk! haha.

Har også vært på praksis idag, og det gikk kjempe bra. Nå er det endelig helg, og det passer meg utmerket. Kjenner jeg er sliten etter denne uken altså. Imorgen skal jeg bare slappe av og lese litt anatomi. Skal også dra en tur på senteret tror jeg, får se hva dagen bringer! Helgen kommer iallefall til å bli kjempe gøy. Jeg, Karoline og Silje skal på konsert. Gleder meg!

Hva har dere gjort idag da? 

pretty little liars, hvem er -A?

Nå har jeg akkurat fikset meg og er klar for å dra på praksis i 3 tiden. Får ikke gjort så mye idag siden jeg skal dit, og vakten varer til klokken 22.00. Håper jeg får gå litt før så jeg rekker bussen hjem! Har forresten sett nyeste episode av pretty little liars idag. Det er bare så sykt spennende, og jeg gleder meg allerede til neste episode som vanlig... Følger du med på pretty little liars, og hvem tror du er -A? Jeg håper vi får vite det snart.


 

Denne sangen er forresten drit bra! Du bør høre den :-) 

krøller

Kjedet meg noe sykt idag, så tenkte jeg skulle krølle håret! Bare for å ha noe å gjøre. Det eneste jeg har gjort idag er å ha vært på butikken å kjøpt en pære til lampen min, sendt løshåret til louise i posten og kjøpt en kopp for å ha mascara og sminkekoster i! haha. Litt av en dag gitt.


Hva synes du?

todays inspiration
bilder// weheartit
Inspirerte noen av disse bildene deg?
gårsdagen

Hadde en super koselig kveld i går sammen med Karoline! Vi koste oss med bali kyllinggryte, potetgull og brus! Vi så også filmen shark night. Den var ganske bra, så det var en vellykket kveld. Har ingen spesielle planer for dagen annet enn å chille på sofaen å se på tv. 
 
Her er traileren på filmen vi så:-) 

Hva er dine planer for dagen?

inspirasjon
bilder//weheartit

bloglovin

Følg meg på bloglovin! Trykk her!


 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3093151/hegsy?claim=5dc6c7y533z">Follow my blog with Bloglovin</a>

pakke i posten, yey

heej, bloggen!
Har fått pakker i posten idag, og gjett om jeg ble glad :-D Den ene pakken var bursdagsgave fra mamma og Frida, og den andre var skoene som jeg bestillte for akkurat en måned siden. De passet ypperlig, men lurer på om de kanskje er fake? jaja, samme det egentlig, de var jo fine :-) 


Fra mamma fikk jeg en chill bukse, tøffler og en t-skjorte, viva la juicy parfyme som lukter sykt godt og 1000 kr :-))


Fra Frida fikk jeg denne digge genseren! Ble kjempe glad!


Her er skoene, freshe og klare for bruk!

Akkurat nå sitter jeg å chiller og hører på musikk. Har vært i praksis idag også, og er temmelig sliten. Meen, for min del så er det helg nå! Sykt godt. Har ikke noen planer for helgen, men noe får jeg vel finne på!
Hva er dine planer for helgen? 

 

 

nytt design

Hva synes du om det nye designet på bloggen min? Har vært i praksis idag også. Har bare en dagvakt i morgen, så er det sannelig helg igjen! Synes tiden går så utrolig fort. Er faktisk bare 5 uker og 4 dager til jeg skal hjem igjen, og hvis tiden fortsetter i dette tempoet går det sikkert kjempe fort :-D Har ikke gjort så mye idag bortsett fra å gommmmmle i meg godis. Ble så sykt godtesyk idag, så måtte bare dra på butikken å kjøpe meg litt snacks! Når det blir litt mildere vær skal jeg seriøst begynne å trene litt. 

Har forresten dilla på denne sangen fortiden, haha! Den er jo faktisk veldig bra! 

Hva synes du?

gårsdagen

Kvelden i går var faktisk koselig. Jeg Karoline og typen hennes Martin var ute en tur i går! Jeg hadde et lite vors sammen med Karen på skype! haha, det var faktisk gøy. Gikk jo fort å drikke en flaske vin, så dro jeg ned til redrum for å møte Karoline og Martin. Det var som sagt en koselig kveld!


min eneste venn på vorset. hahah lol.


Jeg og Karoline kjøpte oss billett til samsaya. haha, hun kommer utrolig nok til hammerfest! 
Har ingen planer for dagen, skal vel bare sitte i sofaen og se på tv. yey. Hva skal du idag?

kjedsomhet

Kommer vel ikke som noe sjokk om jeg sier at jeg har kjedet meg idag. Jeg tror jeg kjeder meg 90% i løpet av en dag...................... Har laget meg taco og sett på nikita nå da, men noe annet har jeg ikke gjort. Ordet ensomt er vel riktig å bruke om dagene. Savner Louise, Therese, Ragnhild og Barbro jeg :-( Nesten så jeg har nedtelling til de kommer tilbake fra kirkenes... 

Snuppan mine! mangler Ragnhild da, haha. Hun var fotograf på dette bildet!!
 
Men har faktisk gjort noe produktivt idag da! Har nesten gjort ferdig oppgaven vi har i forbindelse med praksisen. Så jeg har vært ganske flink synes jeg. Har ikke store planene for kvelden, men tenker kanskje å dra ut med Karoline og typen hennes, så får se hva det blir til :-D 

bursdag

Har egentlig ikke noe å blogge om så det er litt kjipt å blogge. Jeg kunne godt ha blogget hver dag, men det er ikke så interessant å fortelle at jeg bare har sett på tv, gått på butikken eller sittet på pc'n.


webcam bilde sjøøh.

Meen jeg kan jo fortelle at jeg har vært i praksis idag også. Det gikk veldig bra, var der bare i 6 timer idag da, så gikk fort. I går hadde jeg bursdag, og ble 20 år. omg, jeg er jo halvveis til 40 :o Uansett, så var det en fin dag. Jeg Silje og Martin var på peppes (noe som ikke er et sjokk). Det er ikke så mange resturanter her så. Spiste pizza og så fikk jeg is :-D Jeg holdt seriøst på å klikke igår. Det er noen som holder på å bygge eller noe utenfor her, og det er en sinnsykt irriterende lyd!!! Det er en dunke lyd og ekko eller noe. Sykt plagsomt, så jeg måtte høre på drit høy musikk for å overdøve lyden.. lol.

Noe du vil jeg skal blogge om? 

pll

Dagen i dag har vært veldig bra. Har vært i praksis i dag også, og det gikk supert. Jeg og Karoline lagde vaffel, og det var jo bare kjempe kos! Ellers har jeg ikke gjort noe spesiellt idag, har bare rydda og støvsuget i leiligheten. lol. Har selvfølgelig også sett på pretty little liars idag! Tirsdager= pretty little liars day <3 Imorgen har jeg forresten bursdag, og jeg blir 20 år :-D Gleder meg!

Btw, så har jeg bare helt sykt dilla på denne sangen. Har sikkert hørt den 100 gangen i løpet av de siste dagene :-) Blir i skikkelig godt humør av den! 

wants


Kjoler fra nelly.
Ville du hatt noen av dem?

hvilket speilreflekskamera?

Har nettopp spist frokost, og sitter å ser på repriser av hotel cæsar. Har egentlig ingen planer før jeg skal dra på aftenvakt. Dagen igår var faktisk morsom. Silje kom en tur på besøk. Jeg farget håret hennes, og vi drakk noen glass med litt godsaker oppi! haha. 

Jeg tenker å kjøpe meg et speilreflekskamera, men er litt usikker på hvilet jeg skal kjøpe.. Har mest lyst på canon. Er det noen som har erfaring med det, og som vet hvilken modell som er best? Eller kanskje ikke best da, tenker på et i prisen 3 - 4 tusen! Kom med noen tips da vel!

travel uke

Har egentlig hatt mye å gjøre denne uken, så den har jo gått overraskende fort med tanke på at jeg er alene i leiligheten! Gleder meg til Louise og co kommer tilbake fra kirkenes. 

Har vært ute i praksis denne uken, og etter helgen så er det 5 uker igjen. Har til og med vært på nattvakt. Ble sykt trøtt i 4-5 tida, og det føltes ut som viserne på klokka sto stille. Overraskende nok så ble vakta gjennomført med et smil om munnen. Synes det gikk helt greit. 


Meg med uniformen å greier!

nooommis!
Akkurat nå sitter jeg å ser på TV, ser på programmet The voice! Synes det er et morsomt program jeg. Bruker du å se på det? Har også vært på butikken å kjøpt meg litt smågodt og is-te! :-D Snart kommer Silje på besøk, gøy med litt sosialisering! lol.

 

 

helga

Har hatt en utrolig koselig helg! Mamma har som sagt vært på besøk hos meg. Vi har vært på shopping, spist ute, sett film og bare koset oss. Vi var også en tur på nille og kjøpte inn litt nytt stæsj til leiligheten, noe som ble utrolig fint! Hun har desverre dratt hjem nå, så nå er jeg helt alene. Buhuu, så synd på meg. haha. 

Louise og de andre har omsider kommet seg til kirkenes. Det var visst litt av en tur! Båten skulle egentlig gå kl 07.00 om morgenen, men den gikk ikke før 00.00! Snakk om forsinkelse. Så turen deres tok jo en dag lengre. 

Imorgen er det forresten min første dag i praksis. Jeg både gleder og gruver meg, men jeg satser på at det blir bra! Viktig å tenke positivt vettu! 

VIND!

Oh my fucking gad! Idag blåser det seriøst sinnsykt mye. Jeg skulle gå fra huset til Therese og ned til bussplassen, holdt på å blåse av vegen! Det var helt sykt. Pluss at jeg måtte stå i det lille skuret å vente i 5 minutter.. Det er jo egentlig ikke lang tid, men det føltes ut som en evighet i den bitende kulda. Hammerfest er virkelig ikke plassen å være på vinterstid. 

Uansett, mamma kommer på besøk i morgen og jeg gleder meg! Håper bare hun kommer seg hit da, for det er meldt storm imorgen. Stakkars Louise og de andre som skal ta hurtigruten til Kirkenes. Det blir nok litt av en tur som tar hele 15 timer. Får håpe været endrer seg :p

Top 5. tv-serier

1. Pretty little liars

Sykt spennende serie. Jeg elsker den. Serien handler om disse 4 jentene, deres liv og utfordringer. Serien byr på spenning, kjærlighet, drama og mye mer. Kan egentlig ikke beskrive hvor bra den er, må sees!
 

2. Desperate Housewives
 
Sykt bra! Det er jo veldig mange sesonger av denne serien, og det skjønner jeg godt. Her er det både drama, vennskap og kjærlighet. Den er både spennende og utrolig morsom.


3. The lying game
 
Drit spennende serie. Det er en typisk ungdomsserie som har mye å by på. Den handler om 2 tvillinger, som egentlig ikke kjente heverandre fordi de ble skilt som små barn. De  har levd to helt forskjellige liv, men plutselig blir de kjent via internett og bestemmer seg for å møtes. Det blir mange utfordringer for de to jentene under serien. 


4. Nikita
 

Dette er en spennende serie. Nikita handler om hemmelige agenter, kjærlighet og drama. Det er en serie fyllt med action og spenning.  

 

5. Ringer
 

Ringer er en dramaserie som er veldig spennende. Den inneholder mye forskjellig. Denne serien handler også om to tvillinger. Serien er veldig bra.

Ser du noen av seriene? 
 

Nye sko

Hej!

Idag har jeg bestillt meg nye sko! Gleder meg skikkelig til å få de. Det er et par Nike free run. Har tenkt å bruke de når jeg er i praksis. Gode sko å gå i er viktig når man har en lang arbeidsdag. Har også tenkt å bruke de i fritiden da. Slik ser de ut btw:Meen nok om det. Har også vært på skolen idag. Vi har fått en oppgave som vi skal jobbe med denne uken, så er det fremlegg på fredag. 

Ellers idag har jeg og Louise nok en gang vært på peppes pizza. Hadde en god grunn da. Vi feiret nemmelig at vi har fått tilbake hjemmeeksamen med et godt resultat. Vi ble veldig fornøyde begge to, så det måtte jo bare feires.

Yeees, men nå skal jeg se på tv.
Hva har du gjort idag?

 

Gårsdagen

Gårsdagen er gjennomført, og alt i alt var det en fin kveld. Vi var en gjeng hos Silje der vi var på vors først, etterpå dro vi ut på byen. Tidligere på dagen gjorde jeg ikke det store. Det eneste var vel å rydde og vaske litt, og etterpå dro jeg og Louise en tur på sentret. 


Meg, Barbro og Karoline.
 


Meg og Karoline :-)

Idag har jeg ikke gjort en dritt, har bare vært inne i leiligheten for å rottne sakte men sikkert. lol. I morgen er det nok en ny uke, og vi skal holde på med tema døden på skolen. Blir ikke så veldig koselig akkurat det. Får også høre svaret på hjemmeeksamenen som vi har hatt nå før jul. Lurer på hva resultatet blir, så både gruver og gleder meg. 

Men nå skal jeg fortsette med å se på TV. Har ikke noe liv i hammerfest med andre ord..

Videoblogg - dagen idag

video:videoblogg dagen idag

Husket ikke passordet på youtube, så måtte laste den opp her istedet.
Hva synes du? 

dagen i dag

Skoledagen i dag gikk smertefritt. Vi har hatt demonstrasjonsrom hele uken, og skal fortsette med det resten av uka også. Skal jo tross alt ut i praksis snart, så det er greit å få øve på forskjellige ting. For eksempel så fikk vi prøvd ut å sette inn et urinvegskateter. Det var ikke på en person, men en dukke. Så det er jo ikke det samme. Har seriøst vært så sykt trøtt i hele dag, så ikveld blir det tidlig kveld på meg. Min lille depresjon har gått over også, haha.


Har jo som sikkert mange andre laget meg et lite nyttårsforsett. Det er ikke sånn at jeg har det hvert år, men prøver bare å sette meg noen mål for året. Målet i år (som de fleste andre år) er å prøve å trene mer, og spise mer sunn mat. Litt morsomt at jeg leste i dagboken min som er drit gammel, og der sto det også at jeg skulle begynne å trene og spise sunt, og det var fra 2009 eller noe. Det har jo ikke skjedd akkurat, så nå skal det faktisk bli gjort. Har kommet veldig godt i gang da! 

Treningen jeg har gjort foreløpig er å danse zumba, det er virkelig ikke noe for meg! Louise gikk på en skole der hun hadde dans, så hun kan jo faktisk å danse. Jeg derimot suger hardt. Så, planen min er da å begynne å trene sammen med Ragnhild og Therese på treningsstudioet på skoeln. Det er litt mer min greie. 

Jaja, nok babling fra min side. Blogges senere!

Hva har dere gjort i det siste? 

 

En liten depresjon

Sitter å depper fordi anatomieksamen ikke gikk så bra som jeg hadde planlagt. Hadde også gledet meg til å se nyeste episoden av pretty little liars, men den var jo selvfølgelig ikke kommet ut enda.. Åh, er ganske sur akkurat nå, så det eneste som hjelper for meg da er å høre på musikk. Får høre et par sanger slik at jeg blir i litt bedre humør. 


En liten depresjon på gang.
 Men det er jo faktisk ikke verdens undergang, jeg kan jo bare prøve på nytt den 26. januar, enda godt er det. Skal pugge gamle eksamener som en gal!

Har forresten kjøpt meg maroccan oil til håret, og er kjempe fornøyd. Lukter sykt godt! Håret blir også glansfullt og mykt. Til å anbefale altså. Ellers er det ikke det store som har skjedd. Jeg og Louise har flyttet om litt i stuen, kan legge ut bilder i morgen eller noe.

 

lørdagskos

Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld. Therese, Barbro og Ragnhild var på besøk hos meg og Louise. Det var veldig gøy. I korte trekk så spillte vi et morsomt spill der man får en lapp klistret i pannen med et navn på, greia er å prøve å finne ut hvem man er ved å stille spørsmål. Vi spiste også taco og så en film. 

Her er noen bilder fra igår..Har også hatt anatomi eksamen. Vet ikke helt hvordan det gikk, men får håpe det gikk bra.. Selvom jeg vet at det ikke gikk så bra. lols. Nå sitter jeg bare i sofaen og kjeder meg. Det er jo søndag, en dag det ikke er så mye å sette fingrene i. 

Hva har dere gjort i helgen da? 

new day

Har akkurat stått opp, og spist frokost. Skal sette meg ned å prøve å lese litt, vet ikke helt hvordan det går! Louise kom nettopp inn døra, endelig litt selskap her oppe i nord. Vi kommer sikkert til å ha en videoblogg om ikke så alt for lenge. 

Har dere forresten sett den nyeste episoden av pretty little liars? Den kom ut igår, sykt bra. Hvis dere ikke ser denne serien anbefaler jeg på det sterkeste å begynne å se den, for det er bare sykt bra!!Hva skal dere idag?

Tilbake til... gokk

Det var lite gøy å dra tilbake til Hammerfest i går. Hadde det utrolig koselig hjemme.. "Ferien" gikk alt for fort, og om 2 dager er det tilbake på skolen. Har også anatomi eksamen på trordag, og jeg gruver meg noe sinnsykt. Det har ikke fristet å lese da jeg var hjemme, men har skrevet over 40 sider med notater så jeg håper jeg har lært noe!


En av festlighetene i julen :-)

Uansett, turen hit gikk greit, bortsett fra at flyet ikke kunne lande i Hammerfest, så vi måtte lande i Lakselv. Det innebærer en busstur på 2 timer. Ikke nok med det så måtte jeg bære kofferten på 20 kilo og baggen min på 15 kilo hjem til leligheten, ganske langt. Det var syyykt kaldt, og alle drosjene ble opptatt med en gang. 
Nok syting, gleder meg bare til jeg skal hjem neste gang jeg. 

17.des.2011

Hei bloggen!

Idag har jeg skikkelig vondt i bena, har nemmelig vært på ridetur igår. Det var en fin tur, med kaldt vær og godt føre. idag skal jeg til Trondheim, sammen med pappa og Frida. Vi skal nemmelig på besøk til onkel, tante og søskenbarna mine. Tror det kommer til å bli koselig, siden jeg ikke har sett de på en stund.Nå skal jeg gå ned å hente noen rene klær. Ellers har jeg ikke gjort annet enn å lese på eksamen, og skrive ferdig en eksamen. Har også vært med venner, om noen lurte på det. Har ikke noe å blogge om, derfor spør jeg dere lesere om dere vil ha noe spessielt på denne bloggen?? tenkte meg det, var lite respons å få.

HEI HÅ, må denne dagen bli god. Det er 17 desember på skogn. Hade. 

Eksamensskriving

Heei! 

Har ikke blogget på en stund nå, har vært skikkelig opptatt med skole. Nå har vi eksamen i grunnleggende sykepleie, så dagene går i skriving og lesing om dette. Har kommet veldig godt i gjen så har 4 oppgaver igejn. 

Er foresten bare 2 dager til jeg skal hjem nå, og jeg gleder meg som en gal! Nå skal jeg se blåfjell <3 

12 dager!

Har ikke så mye å blogge om. Men kan jo fortelle at vi bare har 4 dager igjen på skolen før det blir eksamen. digg. Det er heldigvis hjemmeeksamen, så det blir ikke så stress. Det er bare 12 dager til jeg skal hjem også! Glediiiings.

I morgen skal vi jobbe med en fremføring vi har på onsdag, og så blir det helg. Det skal bli godt. Pluss at det er julebord i helgen. Det blir kjempeeeeee gøøøøøyalt!!!

 

de siste dagene

Sitter å slapper av i sofaen, noe jeg egentlig har gjort i de siste dagene. Har ikke vært på skolen denne uken, men i morgen skal jeg. Vi har ikke hatt noe spesielt, såå har vært hjemme å studert istedet... om det bare hadde vært sant. lolsi.I helgen  var vi som sagt på bursdagsfest hos karoline! Det var en morsom kveld, men lui ble litt for full så hun måtte nok avslutte kvelden litt tidligere enn oss ande. haaah! Neste helg blir det julebord med klassen, det blir helt sikkert koselig og gøy! Gleder meg jeg.

Har foresten fått høre praksisplassene, og jeg skal være her i hammerfest. Er glad for det, for da slipper jeg å dra noen andre steder. Therese, Lui og Ragnhild skal til kirkenes, sååå jeg får leiligheten for meg selv. Blir kanskje litt ensomt å må være her uten mine nermeste venner, men det skal nok gå bra. Jeg får bare bruke tiden godt på å lese!

 

videoblogg!!!

HaLLa.
vi stikker snart på bursdagsfest hos karoline, hun blir 23 år den 22. november :-) blir sikkert kjempe kos. nå skal jeg og lui smoke litt vannpipe. haha, blir digg. siden terry og barbro er så sykt treige må vi finne på noe slik at tiden går fremover....  sakte, men sikkert!!

 

Over og ut.

Sitter på skolen og jobber med en gruppeoppgave. Det er ikke et enkelt stoff vi jobber med nå, nemmelig nyrene og urinveiene. Det er sykt mye, og veldig innviklet for min del. Skal ha fremføring på torsdag, og kan ikke si at jeg gleder meg. 


grøss..

Et lite pluss er at vi er snart ferdig, og det er bra. Så nå gjenstår bare øving. Over til et litt annet tema.. Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem nå!! Er bare litt over 2 uker til jeg skal hjem. GLEDER MEG! 

Skal kose meg i juleferien for å si det sånn! Men for mye kos blir det ikke, for vi har hjemmeeksamen til 16. desember. Ikke nok med det så har vi anatomieksamen 5. januar, å det er syyyykt mye å sette seg inn i, så lurer på hvordan dette skal gå.. Får bare krysse fingrene.

tips

Har ikke blogget på en stund, fordi jeg ikke har noe å blogge om rett å slett. Så kom med tips da? hehe. 

Jeg og lui tenker å lage en awsome videoblogg, men da må dere som sagt komme med tips! Hva jeg mener med dere vet jeg ikke helt, fordi det er jo ikke mange som er inne på denne bloggen. lol. 

Idag har jeg ikke gjort en dritt, bare sett på film, spist godis og taco! Har også støvsuget litt da. Nå sitter jeg å ser på skal vi danse. Heier på Atle jeg. Hvem heier du på? 


 har btw stripet håret...
Tips til videoblogg?

Nå sitter jeg på skolen og jobber med en gruppeoppgave sammen med Louise og Marit. Vi har kommet ganske godt i gang, så jeg håper vi blir ferdig idag. Har ikke blogget på en stund nå, siden mitt super gode mobiltbrebånd er brukt opp for lenge siden. haha. Det er skikkelig treigt nå til en opplysning. Ikveld blir det halloweenfest på ON. Så det blir nok gøy. Kostymet mitt er ikke akkurat så veldig spennende. Skal være djevel. Kjøpte bare noen horn på nille til 25 kr sååå! Skal legge ut bilder fra kvelden senere når jeg har fått tilbake nettet.

Jeg og Louise skal også lage en ny videoblogg om noen har lyst til det.. Så tips till hva vi kan videoblogge om? Kom med forslag!!

Slapp

Hei bloggverden! 

Har ikke oppdatert på noen dager nå, eller det er vel ikke så lenge siden. Har hatt en fin dag idag btw, om du lurte altså. Jeg og Louise har laget jegergryte eller hva det nå heter. Det var goooodt! Nå sitter jeg å slapper av, er sinnsykt trøtt egentlig, men må bare holde meg våken for å se BB. Skal visst være ganske "skummelt" idag. 

I morgen er vi heldigvis ferdig tidlig på skolen, så jeg gleder meg sykt til å ta helg. Da skal jeg bare slappe av og kose meg. Må sikkert lese litt og da. gørr.

Og forresten så savner jeg denne lekkerbisken her. FRIDA <3
videoblogg, dagen idag

Dagen vår, pluss litt mer da.

Videoblogg seff

Gjør deg klar for videoblogg med Hege og Louise!
  

New..

Har i det siste kjøpt meg litt nytt. Så tenkte å blogge om det da, siden jeg kjeder meg sånn. Det er fra forskjellige butikker som, cm jeans, h&m, økonomi sko og cubus. 1. Bluse fra cm jeans
2. Enkel genser fra h&m, kjeeempe god. Den er fin med en hals til. 
3. Blazer og smykke fra cubus.
4. Bukser fra cubus. 
5. Sko fra økonomisko.
6. En søt blazer fra cubus.

igår= +o(

Herregud, for en elendig form jeg var i igår! Det var sykt fælt. Vi var som sagt ute på fredag, og det var jo utrolig gøøy!! Har egentlig ikke gjort noe igår, og tviler på at jeg kommer til å gjøre noe fornuftig idag heller. Har vasket klær idag da, det er vel det eneste jeg har gjort. 


meg og louiseeeh!

Og jeg må bare si at jeg gleder meg som en tulling til onsdag..... for da kommer det endelig en etterlengtet episode av pretty little liars! Det blir sykt bra, og jeg tipper den er sykt spennende også!!!!! 

Partiii

Spist egg og bacon, godt det ja. Har også lest om øyet og øret idag, føler jeg har vært skikkelig produktiv. Nå gleder jeg meg til å dra på bursdagsparty til louise og sophie:-) Blir sikkert gøøøøyalt! Klar for en dram assssså. Ellers så har jeg ikke gjort en dritt idag, bortsett fra å vært på butikken. For et spennende liv jeg har...... 

Normann Andersen

Nå har frida og pappa reist hjem :-( ikke gøy i det hele tatt! Men det er bare 1 måned, 2 uker og 5 dager til jeg skal hjem nå da, og da skal jeg være hjemme i over en måned. Gud som jeg gleder meg. Jeg har hatt det kjempe fint mens de var her på besøk. Vi har vært på kino 2 ganger, shoppet, spist på resturant 2 ganger, handlet ting til leiligheten osv. Kjempe kos.Nå sitter jeg å hører på Normann Andersen. Digger den sangen altså, en sang vi hørt på når vi var små. haha. Sagen har jo et godt poeng! 

Hør den her: Finn Kalvik ? Normann Andersen 

"Ha tru på at framtida smile mot mæ hver dag" :-))

Er forresten akkurat ferdig med å lese om søvn og hvile. Ble serrisøt trøtt av det. Og enda mer trøtt ble jeg når jeg tenkte på at jeg har drit mange flere kapitler å lese. Så oh my gosh.

Alta

Hey!

Nå har endelig frida og pappa kommet på besøk. De hadde med noen klær til meg, tvbenk og stuebord. Så nå er det blitt veldig fint i leiligheten. 

Idag var vi i alta. Det var super koselig. Kjøpte meg masse nytt, og fikk nye sko av pappa. + sengetrekk og laken! haha. Det trengte jeg virkelig, pluss at de er av flanell, sengetrekket altså. Det er kjempe mykt og godt så gleder meg til å sove i det! I går var vi på kino å så abduction. Den var drit bra, så anbefaler alle å se den. Imorgen skal vi se babycall, håper den er bra. Har du sett noen av de filmene? 

 

Det SNØR!

Herlighet, idag snødde det! Merker at det begynner å bli vinter. Kulden stikker og biter i kroppen, så det er iallefall noe på gang her oppe i finnmarka! haha. Tror dette kommer til å bli den kaldeste vinteren jeg har opplevd. Hammerfest ligger jo nerme havet, eller i en liten bukt om jeg skal si det slik. Så det kommer nok til å bli mye vind, det skal man ikke se bort i fra. Tror kanskje jeg kommer til å fryse ihjel. Her er et bilde fra vinduskarmen min. Dette er vel mer haggel. Men her er det ikke spørsmål om det er snø eller ikke.. iiik. 


Nå sitter jeg å venter på at pappa og frida skal komme. Har handlet inn brus og pizza, så vi skal kose oss ikveld! Gleder meg til de kommer!!! Har også vasket og ryddet i leiligheten, så nå er alt klart for å få besøk.

Ha en fin kveld folkens! 
Hva skal dere ikveld?  

Planer

Åh, så godt at vi ikke skal på skolen i morgen. Jeg var sykt trøtt idag, og jeg er sikker på at imorgen skal jeg bare sove helt til jeg våkner av meg selv. Noe jeg egentlig gjør hele tiden når jeg ikke skal på skolen! I morgen har jeg planer om å rydde og vaske til jeg får besøk av pappa og  Frida! Ååh, som jeg gleder meg! Det blir så utrolig koselig. Skal også prøve å få lest litt også. Mangler jo tross alt å lese om bevegelsessapparatet som er på 70 sider, og om respirasjon! 

hey hey

aaaand, hello!! 

På skolen i dag hadde vi dem. rom! Var faktisk veldig morsomt, selvom jeg følte meg som en dust i sykepleieruniformen min. Greide å bestille en størrelse for stor. Skjønner ikke hvorfor, siden jeg hadde tatt mål og alt! Ser ut som en boms i klærne for å si det sånn. Men men. I allefall på dem. rom så ble vi lært opp i å reie opp senger, ikke det at jeg ikke kunne det fra før av altså. Men det er jo spessiele måter i å gjøre alt på. Vi lærte også å rense og desinfisere sår osv. Viktig å ikke ta på det som er sterilt. Men det er kanskje ikke så interessant. Nok om det.Nå sitter jeg og Louise godt plantet i sofaen og ser på big brother. Skikkelig digg. Har vært på bursdagsselskap hos Therese idag. Hun har blitt 20 år! Så grattis!! Godt med kaker og brus var det iallefall. 

Sjokkis

HEIA!

Har ikke gjort så mye i de site dagene, som vanlig. Det er faktisk ikke så utrolig mye som skjer her oppe i hammerfest, verdens nordligste by! Har bare chillet, lest anatomi og om eliminasjon som altså er om urin og bajs. Interessant ikke sant? Har i de siste dagene faktisk kjedet meg voldsomt. 

Er det noe du vil at jeg skal blogge om så bloggen skal bli mer spennende å klikke seg innpå? Selvom jeg er ganske spennende i utgangspunktet da!! 

Her kommer et bilde av hva jeg koser meg med akkurat nåå. Freia kvikklunsj melkesjokolade og ikke minst stratos dobbel. Er egentlig ganske mett fordi jeg og Louise har spist amerikansk gryte! Er virkelig til å anbefale! 
Svar på spørsmålsrunden

Her kommer svar på spørsmålsrunden! 


1. Hva liker du best med deg selv?
Det jeg liker best med meg selv er at jeg er en glad og for det meste en positiv person! 

2.Hvilke blogger leser du?
Jeg leser de bloggene med et hjerte bak!


3. 
Hva er de tre tingene i livet som irriterer deg mest?
Det er egentlig ikke noe spessielt, men om jeg må velge noe så er det at jeg har allergi, eksem og er sykt ukonsentrert til tider. Sliter faktisk noen ganger om å få konsentrert meg til ting! haha. 

4. Hvordan sminke bruker du?

1. Denne kosten bruker jeg til å påføre rouge fra mac.
2.  Denne kosten bruker jeg til å påføre foundation fra bareMinerals. Den er fra blivakker og fra merket la-tweez.
3. Denne kosten bruker jeg til å påføre pudder fra Max Factor. Den er fra h&m. 4. Dette er egentlig en øyenskygge fra Model co, men jeg bruker den på øyenbrynene. Den gir en fin farge som også ser mye mer naturlig ut enn en øyenbrynsblyant, synes jeg da.

5. For å påføre fargen til øyenbrynene bruker jeg en øyenbrynskost fra H&M, som jeg er utrolig fornøyd med.
 6.  Når jeg har påført foundation fra bareMinerals bruker jeg pudder fra max factor for å få en finere glød i huden.
7. Etterpå bruker jeg en blusher fra h&m
8. For å få litt farge i kinnene bruker jeg en rouge fra mac.  9. På øyenvippene bruker jeg denne vippetangen fra cubus. Den er utrolig bra!
10. Mascaraen jeg bruker er fra MayBelline, bruker den akkurat nå. Men har også brukt mange andre fra loreal, maxfactor osv. Men denne er jeg veldig fornøyd med.11. Foundationen jeg bruker nå er fra bareMinerals og den er jeg superfornøyd med. Den gir et fint og glatt resultat, og er veldig luftig på huden, så det ser derfor veldig naturlig ut. Jeg har den i fargen medium beige. 
 

 

6. Favoritt sjanger når det gjelds film?
Det kommer ann på, men jeg liker helst å se litt spennende filmer i sjangeren action, thriller og skrekk osv. Men liker også å se komedier.
 

7. Favoritt film?
Det må nok bli Salt eller Orphan!  
 

8. Beste sangen atm?
Det er mange, men jeg digger bounce! Blir så glad av den! 
 

9. Yndlingsmaten din?
Taco og pizza! 
 

10. Hva ser du frem til? 
Ser veldig frem  til å få besøk av pappa og Frida neste søndag! Gleder meg. Og så ser jeg veldig frem til juleferien og sommerferien selvfølgelig.


11. Hva savner du fra skogn?
Savner familien  og venner. 
 

12. 1 ting du helst vil glemme?
Vet ikke jeg, sikkert noen flaue ting jeg har gjort. Men de har jeg sikkert allerede fortrengt! haha. 
 

13. 1 godt minne?
Det er flere det, men ferier jeg har vært på er alltid gode minner for min del. 
 

 
 

15. Noe du aldri vil glemme?
Dåpen vi hadde på skolen, var sykt morsomt.
 

16. Favoritt snus?
Det er nok nick and johnny strong white! Digg liksooom!
 

Jepp, det var det. Håper du fikk svar på det du lurte på.!

Koser meg!

Sitter i sofaen å koser meg med ritz med krydderost og druer på. Kjempe digg. Ser også på vil du bli millionær, noe jeg har gjort ofte i den siste tiden. Har hatt nettstudie idag, så har ikke vært på skolen, helt greit for meg egentlig. Bortsett fra at nettstudie er ganske så kjedelig. Minner om spørsmålsrunden jeg har, så bare fortsett å stille spørsmål! Avslutter den i morgen, så da blir det svar å få :-))

Spørsmålsrunde

Siden jeg er ganske ny på bloggen, er det sikker noe dere lurer på! Derfor kjører jeg igang med en spørsmålsrunde. Så spør ivei!