trondheim

Sykt godt å være hjemme igjen! Har slappa av helt i de siste dagene. Men har også vært en tur på Sund, som er hytten vi har i nord norge. Nermere sagt en time unna bodø. Var der sammen med søsteren min Frida og søskenbarnet mitt Hildegunn. Det er kjempe fint der, og vi hadde det veldig koselig på turen!
Over til dagens aktiviteter. Har vært i trondheim idag. Var på solsiden til tannlegen som holder til der, skal nemmelig fikse på en tann! haha, gruvde jo meg sykt mye til å dra dit, men det gikk veldig bra! Var bare en liten sjekk for å se hva som måtte gjøres osv. Etter jeg ble ferdig der dro jeg og mamma for å shoppe litt. Fikk kjøpt meg noen topper og et par shortser, ble veldig fornøyd med det. Var faktisk 50 % på utvalgte klær på bik bok også! yeey!


Ellers idag har jeg bare koset meg med min lille kattepus Oda! Senere ikveld kommer Line på besøk, og i morgen er det min første dag på jobb! Blir spennende! 
Hva har du gjort idag?
 

Én kommentar


Anne
-26.06.2012 kl:22:18


Trondheim er en fin by, og jeg er glad vi fikk shoppa litt. Vi hadde en fin tur med stopp på stjørdal for å spise pizza <3

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits